PlayStation 4 Pro mu, Xbox Series S mi almalıyım?

Peki PlayStation 4'e Jailbreak işlemi yaparak istediğim oyunu satın almadan yükleyebiliyor olsam da yine de tercihim Series S'ten yana mı olmalı?
Laf arasına girmek gibi olmasın da, evet series S almalısın. PS4'ün çoğu sürümü şu anda kırılmış durumda değil. Belli versiyonlar kırılıyor buda çok uzun sürüyor yeni bir versiyonun gelmesi. Series S aldığın zaman ucuza oyun oynama ve eski yeni oyunlara gelen 60FPS patch'i ile 60 fps oyun da oynayabileceksin.

Evet orijinal oyun oynamak ve Game Pass beni aşırı cezbediyor. Yani iki konsoldada kırıp para vermeden oyun yükleyebilme şansım olsa bile Xbox Game Pass tercih ederdim. Yine de bir sorayım dedim. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Başka belirtmek istediğiniz şeyler varsa; konuyu takip ediyorum, yazmaktan çekinmeyin :)

Evet orijinal oyun oynamak ve Game Pass beni aşırı cezbediyor. Yani iki konsoldada kırıp para vermeden oyun yükleyebilme şansım olsa bile Xbox Game Pass tercih ederdim. Yine de bir sorayım dedim. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Başka belirtmek istediğiniz şeyler varsa takip ediyorum, yazmaktan çekinmeyin :)
Sırf Game Pass'te oynayabileceğiniz oyunlar bile baya iyi. Aynı oyunları (PS tarafında olmayanlar hariç) PS tarafında almaya kalksanız konsolun parasının kim bilir kaç katı tutar. Bende Xbox Series X mi yoksa PS5 mi? Diye konu açmıştım. Xbox Series X almakta karar kıldım. Bence Xbox aldığı firmalar sayesinde rakibinden altta kaldığı (çok yok zaten 😉) en önemli konuyu çözecek. Bu nesilin kazananı Xbox olacak gibime geliyor.

Sırf Game Pass'te oynayabileceğiniz oyunlar bile bayağı iyi. Aynı oyunları (PS tarafında olmayanlar hariç) PS tarafında almaya kalksanız konsolun parasının kim bilir kaç katı tutar. Bende Xbox Series X mi yoksa PS5 mi? Diye konu açmıştım. Xbox Series X almakta karar kıldım. Bence Xbox aldığı firmalar sayesinde rakibinden altta kaldığı (çok yok zaten 😉) en önemli konuyu çözecek. Bu nesilin kazananı Xbox olacak gibime geliyor.

Yani Bill Gates'in de dediği gibi: "Xbox Win!" diyorsunuz:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı