PlayStation 5 alınır mı?

Hocam ne diyorsunuz? Ama bir fark var. Korsan filmde sinamayla aynı tadı alamazsın. Ama oyunda aynı oyun. Bana korsan savunmayın. Korsan oyunlar temelli yasaklanmalı. Forum kurallarına aykırı konuşuyorsunuz ayrıca. Eğer bir oyun satılıyorsa o oyunun korsanını önermek yasaktır forum kurallarında. Konuyu uzatmayın. Fiyat olursa olsun o oyunu oynamak isteyen parasını ödeyecek.
Buram buram yobazlık akıyor yazıklarınızdan isteyen istediği şekilde oynar sizi ilgilendirmez

Buram buram yobazlık akıyor yazıklarınızdan isteyen istediği şekilde oynar sizi ilgilendirmez
Hocam yobazlığı öğren sonra hakkın ne olduğunu öğren emeği bilmeyene denir emeği bilene değil. Oyunu almadan oynayamazsın. Niyr parayla satılıyor? Taş mı yesin yapımcılar? Ben spiderman 2 alamıyorum itiraz ediyor muyum? Ya da pc baldur gate 3 kaldırıyor oynamak istiyorum fakat almadım korsan mı oynıyım? Benim saygın var hocam. Emek var bu oyunlarda. Benim az önceki iş örneğimi tekrar tekrar okuyun yobaz neymiş görün. Sanmayın ben zenginim. Ben de bir oyuna 1000tl veremem. Ben de bir aboneliğe 3000 veremem. Ama benim "emeğe saygım" var.

Hocam yobazlığı öğren sonra hakkın ne olduğunu öğren emeği bilmeyene denir emeği bilene değil. Oyunu almadan oynayamazsın. Niyr parayla satılıyor? Taş mı yesin yapımcılar? Ben spiderman 2 alamıyorum itiraz ediyor muyum? Ya da pc baldur gate 3 kaldırıyor oynamak istiyorum fakat almadım korsan mı oynıyım? Benim saygın var hocam. Emek var bu oyunlarda. Benim az önceki iş örneğimi tekrar tekrar okuyun yobaz neymiş görün. Sanmayın ben zenginim. Ben de bir oyuna 1000tl veremem. Ben de bir aboneliğe 3000 veremem. Ama benim "emeğe saygım" var.
Allah başka dert vermesin hocam

Buram buram yobazlık akıyor yazıklarınızdan isteyen istediği şekilde oynar sizi ilgilendirmez.

Korsan emek hırsızlığı be dostum. İnsanlar aylarını hatta yıllarını harcıyor, vasıfsız birisi geliyor 2 dakikada oyunu crackliyor ve bunun ekmeğini yiyor. Sizde isteyen istediğini oynar diyorsunuz. Hayır. Korsan oynanmamalı parasını ver öyle oyna yoksa bile biriktir al öyle oyna buraya gelip konuşmayın.

Korsan emek hırsızlığı be dostum. İnsanlar aylarını hatta yıllarını harcıyor, vasıfsız birisi geliyor 2 dakikada oyunu crackliyor ve bunun ekmeğini yiyor. Sizde isteyen istediğini oynar diyorsunuz. Hayır. Korsan oynanmamalı parasını ver öyle oyna yoksa bile biriktir al öyle oyna buraya gelip konuşmayın.
Adam 18 yaşındayım oyun alıcak param yok diyor şimdi siz bu adama oynama oyun paran yoksa mı diyorsunuz ? Belki oyunlardan esinlenip kendi oyununu veya film tasarımını yapıcak emin olun oyun yapımcıları korsani bukadar takmıyor hatta bi örnek

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam 18 yaşındayım oyun alıcak param yok diyor şimdi siz bu adama oynama oyun paran yoksa mı diyorsunuz ? Belki oyunlardan esinlenip kendi oyununu veya film tasarımını yapıcak emin olun oyun yapımcıları korsani bukadar takmıyor hatta bi örnek

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam saçmaladınız iyice. Parası olmayabilir. Video izlesin? Bir arkadaşında varsa öyle oynasın. Rockstarın yaptığı yanlış da yinede para yapımcıya gidiyor. Bakın korsan emek hırsızlığıdır. Biri size iş yaptırsa fakat para vermese hoş olur mu? Siz buna cevap verin. Bana hakaret etmeden önce bunu düşünün. Korsan tamamen olmaması gereken birşey. Bana bir kanıt sunmayın. Bu forumda kimse sizi desteklemeyecek. Korsan bir suçtur.

Korsan tartışmasını yapıyorsunuzda zaten zenginler fazlasıyla emeğinin hakkını veriyor bunların kalan fakirler korsan oynuyor 2 tarafta eşit kalıyor.
Öyle şey mi olur hocam. Korsan herkese korsan. Korsan yasaktır. Bunu unutmayın. Forumda dijitalde satılan bir oyunun korsanını övmek yasak.

Hocam saçmaladınız iyice. Parası olmayabilir. Video izlesin? Bir arkadaşında varsa öyle oynasın. Rockstarın yaptığı yanlış da yinede para yapımcıya gidiyor. Bakın korsan emek hırsızlığıdır. Biri size iş yaptırsa fakat para vermese hoş olur mu? Siz buna cevap verin. Bana hakaret etmeden önce bunu düşünün. Korsan tamamen olmaması gereken birşey. Bana bir kanıt sunmayın. Bu forumda kimse sizi desteklemeyecek. Korsan bir suçtur.
Yaptığım işten para alamadığım cok başıma geldi napıyım parami alamadım diye çalışmayı mı bırakıyım komple ? 1. Dünya dertleri bunlar Türkiye'de yaşıyoruz adama en son ne zaman et yedin desen 2 sene öncesine gidicek sen paran yoksa oyun oynama diyorsun ne saçma kafalar napıcaksın korsan oynuyorsa evini mi basıcaksın ? Sana kimse git korsan kullan diye diretmiyor adamın durumuna göre öneri verdik alt tarafı kendi kendine sanki hissesi var da savuanmaya geçiyor korsan şöyle de böyle de tamam öyle napıcaksın spesifik olarak bi harakette bulun madem bu kadar rahatsız oluyorsun korsan kullanımından çünkü senin bu yobazca düşüncelerine göre insanlar tamam ya korsan yoksa oynamıyorum o halde demiycek kimse bende demiycem şahsen tek dediğim şey sanane kardeş sana giren çıkan mi var oluyor

Son düzenleme:
Yaptığım işten para alamadığım cok başıma geldi napıyım parami alamadım diye çalışmayı mı bırakıyım komple ? 1. Dünya dertleri bunlar Türkiye'de yaşıyoruz adama en son ne zaman et yedin desen 2 sene öncesine gidicek sen paran yoksa oyun oynama diyorsun ne saçma kafalar napıcaksın korsan oynuyorsa evini mi basıcaksın ?
Hocam işi ekonomiye uzun uzun bağlayabilirsiniz farkındayım. Ama hocam ister oynayın ister oynamayın. Buna karışamam. Sadece bu ahlaklı birşey değil. Aynı çalıştığın yerin sana maaş vermemesi gibi. Orda ben niye maaşımı alamıyorum demelisin sana yapılanı oyun firmaları çekmek zorunda değil. İstediğin şekilde oynayabilirsiniz fakat bunu önermeniz doğru ve etik değil.

@155449 hocam yobaz kelimesinin anlamını öğrenin bence. Eğer ben yobazsam kim yobaz değil. Ve hocam oynayabilirsin. Ama bu onu oynamanın etik olmadığı gerçeğini değiştirmez. Hocam ben de farkındayım ekonomi kötü. Ne yapıyım yanı. Eğer herkes sizin gibi dese türkiyedeki oyun sektörü batar. Bu bir sektör hocam anlayın bunu.
Bir de hocam bana giren çıkan olmuyor sektöre oluyor. Bana giren çıkan olmayacaksa ve arkadaş zaten ps5 almak istiyorsa siz niye korsan önerdiniz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı