PlayStation 5 alınır mı?

Selam, bu sabah bildiğiniz gibi GTA 6'nın traileri çıktı. Bende uzun zamandır almak istediğm PlayStation 5'i düşünmeye başladım. Aslında GTA 6 bahane oldu. Şu anda 1650 Super'li bir sistemim var. PlayStation olmazsa bilgisayarı yenileyeceğim zaten. Ortalama 20 bin bandındaki bir bilgisayar Arc ekran kartlı veya 8 GB VRAM'li. Sizce PlayStation 5 daha kaç yıl götürür? Performans sıkıntıları olur mu? Sizce alınır mı?
PS5 2K60 FPS oynatır oyunları.Ancak PS5 Pro çıkarsa 4K60 FPS görebiliriz.Ama PS5 daha 6-7 sene götürür alırsanız.

Onlar optimizasyondan dolayı.
Hocam şöyle bi haber gördüm yüksek ihtimalle 1440P-30FPS olacak hem PS5 hem XS diğer SS ise ne olacağı belli değil 720-900P bile olabilirmiş. GTA6 PS5 pro çıkarsa sadece onda 60FPS olacak şahsen 2 sene 60 oynamaya alıştım 30 zor gelecek .

Dosya Ekleri

• IMG_1353.png
    IMG_1353.png
    343,8 KB · Görüntüleme: 48
Hocam şöyle bir haber gördüm yüksek ihtimalle 1440P-30FPS olacak hem PS5 hem XS diğer SS ise ne olacağı belli değil 720-900p bile olabilirmiş. GTA6 PS5 Pro çıkarsa sadece onda 60FPS olacak şahsen 2 sene 60 oynamaya alıştım 30 zor gelecek.

Pazarlama açısından doğru bir karar olabilir fakat bu haberin oyun daha çıkmadan yapılmış olması biraz değişik geldi. Bu kadar iyi grafiklere sahip bir oyunun 30FPS lock olmasına şahsen şaşırmam. Zaten GTA 6 çıktığında PS5 Pro'ya geçeceğim için benim açımdan sıkıntı olmaz.

Pazarlama açısından doğru bir karar olabilir fakat bu haberin oyun daha çıkmadan yapılmış olması biraz değişik geldi. Bu kadar iyi grafiklere sahip bir oyunun 30FPS lock olmasına şahsen şaşırmam. Zaten GTA 6 çıktığında PS5 Pro'ya geçeceğim için benim açımdan sıkıntı olmaz.
Bende geçmeyi düşünürüm PS5 satıp üstüne 10-12K ekleyip pro alırım. FSR 3.0 diyorlar bakalım göreceğiz ancak PS5 sahipleri 30FPS oynarsa çokmu sırıtır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı