PlayStation 5 Digital vs Xbox Series S

İyi de de 7 bin TL. 6 oluyor arada desek yine Series S ile eşit değil ki? Ayrıca Series S ile PS5 De'nin arasında dağlar kadar güç farki var karşılaştırma yapacaksan mantıklı olan Series X ile yapman.

Hocam okusaydınız keşke zaten Series S alırsam Ocak'ta PS5 digital alırsam Haziran'da alabilirim demiştim. Çünkü Ocak'tan hazirana kadar olan 5 aylık süreçte daha fazla para koyabilirim. O yüzden maksimum bütçe anca PS5 digital ve Series S'e yetiyor. Ayrıca PS5 digital resmi satış fiyatı 5999 TL.

Resmi fiyatı 6000 bin TL de ne zaman 6K'ya düşeceğini bilemezsin kahin değilsen. Ve geldiği gibi de bitiyor zaten stok.

Resmi fiyatı 6000 bin TL de ne zaman 6K'ya düşeceğini bilemezsin kahin değilsen. Ve geldiği gibi de bitiyor zaten stok.

Hocam zaten kahin olmaya gerek yok şu an resmi fiyatı zaten 6 k ve 2022 yazına kadar çözülecektir stok sıkıntısı bunu Sony'nin 2022 Nisan ayında başlayacak malı yılda 22.6 milyon PS5 satma hedeflerinden bile anlayabiliriz.

Hocam o zamana kadar ps5 fiyatının 6000 TL' de sabit kalacağının garantisi yok maalesef. Döviz kurunun ne olacağını bilemediğimiz için ona göre düşünün derim.

Stok sıkıntısı çözüldü diyelim, kurun aynı kalacağı ne malum peki?

Sen stok sıkıntısı çözülünce fiyatların düşeceğine mi inanıyorsun?

Hocam çok basit PS exclusive Games senin ilgini çekşyorsa onu al X box exclusive Games senin ilgini çekiyorsa X box al X box kolunda bir değişme yok ben sadece PS 5'i kolu için bile alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…