PlayStation 5 Digital vs Xbox Series S

İyi de de 7 bin TL. 6 oluyor arada desek yine Series S ile eşit değil ki? Ayrıca Series S ile PS5 De'nin arasında dağlar kadar güç farki var karşılaştırma yapacaksan mantıklı olan Series X ile yapman.

Hocam okusaydınız keşke zaten Series S alırsam Ocak'ta PS5 digital alırsam Haziran'da alabilirim demiştim. Çünkü Ocak'tan hazirana kadar olan 5 aylık süreçte daha fazla para koyabilirim. O yüzden maksimum bütçe anca PS5 digital ve Series S'e yetiyor. Ayrıca PS5 digital resmi satış fiyatı 5999 TL.

Hocam okusaydınız keşke zaten Series S alırsam Ocak'ta PS5 digital alırsam Haziran'da alabilirim demiştim. Çünkü Ocak'tan hazirana kadar olan 5 aylık süreçte daha fazla para koyabilirim. O yüzden maksimum bütçe anca PS5 digital ve Series S'e yetiyor. Ayrıca PS5 digital resmi satış fiyatı 5999 TL.
Resmi fiyatı 6000 bin TL de ne zaman 6K'ya düşeceğini bilemezsin kahin değilsen. Ve geldiği gibi de bitiyor zaten stok.

Resmi fiyatı 6000 bin TL de ne zaman 6K'ya düşeceğini bilemezsin kahin değilsen. Ve geldiği gibi de bitiyor zaten stok.

Hocam zaten kahin olmaya gerek yok şu an resmi fiyatı zaten 6 k ve 2022 yazına kadar çözülecektir stok sıkıntısı bunu Sony'nin 2022 Nisan ayında başlayacak malı yılda 22.6 milyon PS5 satma hedeflerinden bile anlayabiliriz.

Hocam o zamana kadar ps5 fiyatının 6000 TL' de sabit kalacağının garantisi yok maalesef. Döviz kurunun ne olacağını bilemediğimiz için ona göre düşünün derim.

Hocam zaten kahin olmaya gerek yok şu an resmi fiyatı zaten 6 k ve 2022 yazına kadar çözülecektir stok sıkıntısı bunu Sony'nin 2022 Nisan ayında başlayacak malı yılda 22.6 milyon PS5 satma hedeflerinden bile anlayabiliriz.
Stok sıkıntısı çözüldü diyelim, kurun aynı kalacağı ne malum peki?

Stok sıkıntısı çözüldü diyelim, kurun aynı kalacağı ne malum peki?

Sen stok sıkıntısı çözülünce fiyatların düşeceğine mi inanıyorsun? :D

Öncelikle merhaba. Biriktirdiğim ve devamında biriktireceğim parayla yeni nesil konsol almak istiyorum. Benim bütçeme uyan 2 konsol var. PS5 digital ve Series S. Series S alırsam ocak ayında alacağım ama PS5 digital alırsam 2022 Haziran ayında alabiliyorum. Aslında PS5 digital gözüme daha iyi geliyor çünkü 18 şubat Horizon 2 gelecek (TR alt yazı) ve oyunu çok beğendim. Ama şöyle bir sorun var ben FIFA oynamak istiyorum Series S alırsam ocak ayında bir nebze Online da toparlarım ve akarım tots kartları gelene kadar ama PS5 digital alırsam alacağım dönem FIFA'nın Online serverları ölü olacak ama FIFA 23 çıkana kadar kariyer akıp sonrasında FIFA 23'ten herkesle birlikte başlamak fikri de mantıklı geliyor. Yani ikilemde kaldım dostlar. Bu konuda bana tavsiyeleriniz nedir? Bu arada ekleyeyim PS5 digital alırsam zaten halihazırda ratchet demon souls ve Spider-Man gibi oyunlar 2022 yazına indirime gireceği için rahatça alabilirim. Horizon 2'nin de 4 ayı dolmuş olacak. Temmuz'ya da ağustos gibi indirimden kaparım onu da. Ayrıca Game Pass alakalı ise söyleyeceğim şey benim ilgimi çekmiyor oyunları PS Plus Collection 20 tane oyun olmasına rağmen kalite anlamında katlar bence Game Pass'i.

Hocam çok basit PS exclusive Games senin ilgini çekşyorsa onu al X box exclusive Games senin ilgini çekiyorsa X box al X box kolunda bir değişme yok ben sadece PS 5'i kolu için bile alırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı