PlayStation 5 Disc Edition vs Slim Disc Edition

Biraz daha sıcak çalışır cihaz ancak rahatsiz olacağınızı düşünmüyorum. Cihaza da kötü etki edebilecek bir sicaklik farkı olmaz.

Anladım teşekkürler. Peki şu an Avrupa'da PS5 stokları sıkıntılı normalini almak ileride satmak için Slim'den daha iyi bir seçenek olmaz mı?

Anladım teşekkürler. Peki şu an Avrupa'da PS5 stokları sıkıntılı normalini almak ileride satmak için Slim'den daha iyi bir seçenek olmaz mı?
Valla hocam bilemiyorum açıkçası. Net bir şey söyleyemem ama kendi fikrimi söyleyeyim ben size. Sorun olacağını zannetmiyorum, Avrupa’da durum nasıl bilmiyorum ama burada rahat satarsınız her türlü PS’yi. Sorunuzu yanlış anlamış olabilirim öyleyse belirtirsiniz fikrimi belirtirim yine.

Vallahi hocam bilemiyorum açıkçası. Net bir şey söyleyemem ama kendi fikrimi söyleyeyim ben size. Sorun olacağını zannetmiyorum, Avrupa'da durum nasıl bilmiyorum ama burada rahat satarsınız her türlü PS'yi. Sorunuzu yanlış anlamış olabilirim öyleyse belirtirsiniz fikrimi belirtirim yine.

Şu an Hollanda'da sadece Amazon'da satılıyor sıfır olarak başka bir satıcı yok internette Normal sürüm için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı