PlayStation 5 Slim vs Digital Edition

Onu alacağınıza şunu alabilirsiniz.
Eğer PttAVM beni korkuttu derseniz şuradan alabilirsiniz.

Bir tık fazla ghosting yapabiliyor bu ekran ama fena değil zamanında kullanmıştım.

https://www.akakce.com/televizyon/e...li-android-smart-led-tv-fiyati,305460109.html yanlış yazmışım inc değil ekran olacak buyurun daha ucuza hem de. 4K değil 1080p bu aşadaki linkler 4K.
Biraz araştırılırsa bulunabilir.

Bunlara bu para verilmez attığım Samsung M7 görüntü kalitesi olarak çok daha iyi ve uygun.

1726408163494.png

Peşin alabiliyorsanız Pro çıkacağı için 2.ele yönelin temiz makineler 15-16 civarına gidiyor oradan kalan parayla da daha iyi bir monitör alın kötü bu monitör.

2K IPS 32inç almaya çalışın dediğim gibi bütçe artarsa daha iyi monitörler önerebilirim veya Single odaklı oynayacaksanız 120 Hz zaten CoD gibi oyunlarda var sadece.

Bunu alın geçin.

2.ellere güvenilir mi hocam o da aklımda ama temiz ve iyi kullanmış mıdır, cihazın kondisyonu nasıldır emin olamıyorum.
Ve Hepsiburada şimdi al 3 ay sonra öde cazip kılıyor. Yılbaşında maaşlara zam geleceğinden dolayı kasmaz diyorum beni hem de 6 ay taksitle diğer türlü nakit 16-20 bin bütçemi zorlayacaktır

Bir tık fazla ghosting yapabiliyor bu ekran ama fena değil zamanında kullanmıştım.

Bunlara bu para verilmez attığım Samsung M7 görüntü kalitesi olarak çok daha iyi ve uygun.

Eki Görüntüle 2311134

Hocam LG mi önerirsiniz Samsung'u mu peki? 2000 fiyat farkına değer mi?
Samsung televizyon olarak da kullanılabilir geldi.

Onu alacağınıza şunu alabilirsiniz.
Eğer PttAVM beni korkuttu derseniz şuradan alabilirsiniz.

Bu nasıldır hocam önerir misiniz?

Son düzenleme:
2.ellere güvenilir mi hocam o da aklımda ama temiz ve iyi kullanmış mıdır, cihazın kondisyonu nasıldır emin olamıyorum.
Ve Hepsiburada şimdi al 3 ay sonra öde cazip kılıyor. Yılbaşında maaşlara zam geleceğinden dolayı kasmaz diyorum beni hem de 6 ay taksitle diğer türlü nakit 16-20 bin bütçemi zorlayacaktır.

Hocam LG mi önerirsiniz Samsung'u mu peki? 2000 fiyat farkına değer mi?
Samsung televizyon olarak da kullanılabilir geldi.

Bu nasıldır hocam önerir misiniz?

Hocam ikinci el piyasası fena değil biraz araştırın yoksa dediğiniz gibi de mantıklı duruyor.

Monitör olarak ne oynayacaksınız ona göre önereyim Online tabanlı Fortnite CoD vs oynuyorsanız direkt küçük 2K bir monitör alın ama Single odaklıysanız Samsung'u alın hem film vs gibi işler içinde kullanımı daha güzel olacaktır içinde direkt uygulama olarak netfix vs gibi sağlayıcılar mevcut.

Hocam ikinci el piyasası fena değil biraz araştırın yoksa dediğiniz gibi de mantıklı duruyor.

Monitör olarak ne oynayacaksınız ona göre önereyim Online tabanlı Fortnite CoD vs oynuyorsanız direkt küçük 2K bir monitör alın ama Single odaklıysanız Samsung'u alın hem film vs gibi işler içinde kullanımı daha güzel olacaktır içinde direkt uygulama olarak netfix vs gibi sağlayıcılar mevcut.
Hocam genelde gow ragnarok, the last of us, ghost of thushima türevlerinde oynarım. Rekabetçi online oyunlar çok oynamam.

Hocam genelde GoW Ragnarok, The Last of Us, ghost of thushima türevlerinde oynarım. Rekabetçi Online oyunlar çok oynamam.

O zaman Samsung'u alın geçin hocam bu fiyata daha iyisi imkansız dediğiniz oyunlar büyük ekranda keyiflice oynanır zaten hepsi performans modunda 60FPS veriyor 120Hz ekrana ihtiyacınız yok.

Eki Görüntüle 2311134

Samsung m7'yi şubattan beri PS5'le kullanıyorum çok memnunum herkese tavsiye ederim. TV olarak da kullanıyoruz herkes çok memnun.

Monitör kısmını bilmiyorum hocam ama dijital almayın derim. Aralarında fazla bir fark yok ama CD roam çok pahalı. CD'li oyun almak takas etmek ve satmak için çok avantajlı.
Dediğin aklıma takıldığından bir süre beklettim, ekran siparişi verdim kardeşim.
O nedenle iki ürün arasında kaldım idefixte daha uygununu buldum.
Ama sormak istediğim birkaç soru var arkadaşlar ?
1) Slim standard edition cdli versiyonu gibi, bunu alırsam, dijitaldeki gibi internetten satın alıp oynayabilir miyim yoksa sadece cdli mi oynayabiliyorum?
2) İthalatçı garantili genel olarak tam manasıyla garanti sunamıyor gibi geldi, 6000 lira gibi bir fark oluşuyor 2 yıl için fazla verip bilkom garantili almak mı yoksa daha uyguna ithalatçı garantili almak mı daha iyidir ?
3) Attığım ps5 standard editionun performansı nasıldır?

Birde beymende böylebir ürün gördüm Tr garantili mi, ithalatçı mı anlaşılır değil

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı