Dediğin aklıma takıldığından bir süre beklettim, ekran siparişi verdim kardeşim.
O nedenle iki ürün arasında kaldım idefixte daha uygununu buldum.
Sony Playstation 5 Slim Standart Edition 1 Tb Ssd Oyun Konsolu (Bilkom Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
Sony Playstation 5 Slim Dijital + 2. Dualsense Ps5 Kol (İthalatçı Garantili) Tk2 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
Ama sormak istediğim birkaç soru var arkadaşlar ?
1) Slim standard edition cdli versiyonu gibi, bunu alırsam, dijitaldeki gibi internetten satın alıp oynayabilir miyim yoksa sadece cdli mi oynayabiliyorum?
2) İthalatçı garantili genel olarak tam manasıyla garanti sunamıyor gibi geldi, 6000 lira gibi bir fark oluşuyor 2 yıl için fazla verip bilkom garantili almak mı yoksa daha uyguna ithalatçı garantili almak mı daha iyidir ?
3) Attığım ps5 standard editionun performansı nasıldır?
Sony markalı Beyaz renk PlayStation 5 Slim Digital Edition Oyun Konsolu + 2. PS5 Kol + PS5 Şarj İstasyonu ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.
www.beymen.com
Birde beymende böylebir ürün gördüm Tr garantili mi, ithalatçı mı anlaşılır değil