PlayStation 5 mi Xbox X mi?

XyGeen

Decapat
Daha fazla  
Merhaba benim çok iyi bir sistemim olmasa da iyi bir PC sistemim var. 3060'lı R9'lu 16 GB RAM'lı bilgisayarım var, ben PUBG ve FM tutkunuyum. Bu 2 oyundan vazgeçemiyorum, yaklaşık 3 ay önce Twitch platformunda bir yayıncıya denk geldim X. Box X serisinden PUBG oynuyordu, 3 aydır o yayıncıyı izliyorum ve artık ciddi ciddi konsoldan bu oyunu oynamak istiyorum. Yayıncıdan dikkatimi çeken Online oyun oynayanlar kullanıcılar hep Xbox'lı oluyor, internetten de biraz araştırma yaptım ama tam detaylı beni tatmin eden bir sonuca varamadım genelde Online oyunlar için X serisi Single oyunlar için PS5 önerileri çıktı ama tek tek araştırdığımda PS5 Xbox sa göre bayağı fazla öneriliyor. Ben konsolu en son PS2 çıktığında almıştım, ondan sonra hep PC de geçti ömrüm uzak kaldım. Konsollara o yüzden bir bilgim yok ben PUBG, Warzone ve Football Manager oynayacağım yani genelde FPS tabanlı oyunlar oynayacagım, bana en iyi stabil performansı verebilecek konsol hangisi? Konsol kullanıcılarının deneyimlerini merakla bekliyorum.

Merhaba benim çok iyi bir sistemim olmasa da iyi bir PC sistemim var. 3060'lı R9'lu 16 GB RAM'lı bilgisayarım var, ben PUBG ve FM tutkunuyum. Bu 2 oyundan vazgeçemiyorum, yaklaşık 3 ay önce Twitch platformunda bir yayıncıya denk geldim X. Box X serisinden PUBG oynuyordu, 3 aydır o yayıncıyı izliyorum ve artık ciddi ciddi konsoldan bu oyunu oynamak istiyorum. Yayıncıdan dikkatimi çeken Online oyun oynayanlar kullanıcılar hep Xbox'lı oluyor, internetten de biraz araştırma yaptım ama tam detaylı beni tatmin eden bir sonuca varamadım genelde Online oyunlar için X serisi Single oyunlar için PS5 önerileri çıktı ama tek tek araştırdığımda PS5 Xbox sa göre bayağı fazla öneriliyor. Ben konsolu en son PS2 çıktığında almıştım, ondan sonra hep PC de geçti ömrüm uzak kaldım. Konsollara o yüzden bir bilgim yok ben PUBG, Warzone ve Football Manager oynayacağım yani genelde FPS tabanlı oyunlar oynayacagım, bana en iyi stabil performansı verebilecek konsol hangisi? Konsol kullanıcılarının deneyimlerini merakla bekliyorum.

Aslında bu kişinin sevdiği oyunlara bağlı örneğin Game Pass oyunlarını seviyorsan veya Xbox tabanlı oyunları Xbox al. Ama Sony tabanlı oyunları seviyorsan PS5 al yani.

O oyunlarda herhangi bir fark olmaz hocam. Ps5 almanızı tavsiye ederim. Hem özel oyunları oynamamışsınız. Bir ara denerseniz beğenebilirsiniz. Sektörün en iyileri çünkü. Zaten o pc varken series x’in hiçbir mantığı yok.

İki konsolda daha yeni çıktığı için neredeyse aynı performansı verecektir, oyun desteği daha önemli. Eğer baktığınız oyunlar iki konsolda da varsa bence PS5 alın. Xbox oyunları zaten PC'de de oynanabiliyor.

Fps oyunları için Xbox kontrolcüsü daha iyi. Anladığıma göre sizin exclusive oyunlarla işiniz yok. Siz performans ve ergonomiklik istiyorsunuz. Onun için Series X alın derim. Ben Call of Duty ve Battlefield gibi multiplayer oyunları konsol üzerinde oynadım ve kesinlikle pc'den daha çok zevk veriyor fakat Pubg'nin o kadar güzel olacağını düşünmüyorum. Exclusive oynamayacaksanız gereksiz yere Ps5'e para bayılmayın.

Zaten her iki konsolunda exclusive oyunları pc'ye geliyor oradan istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Arkadaşlar metini okumuyor musunuz siz ? Arkadaş multiplayer tabanlı oyun oynayacağını söylüyor. Exclusive oynamayacaksa neden gereksiz yere masraf etsin ? Zaten yakında Activasion satın alımı tamamlanacak. Oradan Call of Duty oyunlarını Game Pass üzerinden oynar. Ea Play deseniz zaten Game Pass ile ortaklık içinde. Multiplayer tabanlı oyunların alayı XBOX'da uygun fiyata denk geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı