PlayStation 5 mi Xbox X mi?

Arkadaşlar metini okumuyor musunuz siz ? Arkadaş multiplayer tabanlı oyun oynayacağını söylüyor. Exclusive oynamayacaksa neden gereksiz yere masraf etsin.
Hocam illa ikisinden birini alacaksa diye söylüyoruz. Ayrıca series x ile ps5 fiyatları şuan aynı. Niye masraf ediyor orayı anlamadım? Ayrıca gamepad ergonomikliği de kişiden kişiye değişir genel olarak Xbox controller daha ergonomik fakat ben alışamamıştım. Arkadaşın gidip ikisini de denemesi mantıklı olur. O seviye de bir PC olan adamın series x alması asıl masraf olur zaten. Çünkü fps oyunlarını koltuğa uzanıp da oynayamazsınız.

Bizim ülkedeki bu Ps fanboyluğu beni deli edecek gerçekten.

Crossplay destekli oyun sayısı elin bir tırnağını geçmez.
Battlefield, Call of Duty yeterli değil mi ? Daha ne oynayacaksınız ki ?

Hocam illa ikisinden birini alacaksa diye söylüyoruz. Ayrıca series x ile ps5 fiyatları şuan aynı. Niye masraf ediyor orayı anlamadım? Ayrıca gamepad ergonomikliği de kişiden kişiye değişir genel olarak Xbox controller daha ergonomik fakat ben alışamamıştım. Arkadaşın gidip ikisini de denemesi mantıklı olur. O seviye de bir PC olan adamın series x alması asıl masraf olur zaten. Çünkü fps oyunlarını koltuğa uzanıp da oynayamazsınız.
Xbox Series X konsolun ikinci eli şuan 9.500-10.000 TL arasında.

Bizim ülkedeki bu ps fanboyluğu beni deli edecek gerçekten.

Battlefield, Call of Duty yeterli değil mi ? Daha ne oynayacaksınız ki ?

Xbox Series X konsolun ikinci eli şuan 9.500-10.000 TL arasında.
Hocam öncelikle konu sahibi 2. El dememiş. 2. El alacaksa 10000’e ps5 ilanı da gördüm 24 ay garantili daha 2 günlük ilan. Genel olarak garantili series x piyasası 11000 TL civarı. Ps5 ise 12000 TL civarı.

Bizim ülkedeki bu PS fanboyluğu beni deli edecek gerçekten.

Battlefield, Call of Duty yeterli değil mi? Daha ne oynayacaksınız ki?

Xbox Series X konsolun ikinci eli şu an 9.500-10.000 TL arasında.

Beni de PC de olan Game Pass sistemi dışında şu plastik kutuyu övemeyenler delirtiyor.

Hocam kusura bakmayın ama ben neden konsol istediğinizi anlamadım. Zaten şu anda yeni çıkan oyunları bile yüksek-Ultra ayarlarda 60 FPS ve üzeri oynatacak sisteminiz var. Oynayacağınız oyunlar da PlayStation'a özel oyunlar değil, şu anki bilgisayarınızdan da oynayabiliyorsunuz. Xbox kontrolcüsü ile oynamak istiyorsanız alıp bilgisayardan da o şekilde oynayabilirsiniz. He tabii para sizin, keyif sizin ben sadece anlayamadım. Sorunuza cevap olarak ben PS5 tercih ederdim çünkü bilgisayardan oynayabileceğiniz her şey Xbox'ta da var. Xbox Game Pass kullanmak isterseniz bilgisayardan da alırsınız o yüzden PS5. kafanıza eserse PlayStation'a özel oyunlara da bakabilirsiniz bu şekilde.

Hocam kusura bakmayın ama ben neden konsol istediğinizi anlamadım. Zaten şu anda yeni çıkan oyunları bile yüksek-Ultra ayarlarda 60 FPS ve üzeri oynatacak sisteminiz var. Oynayacağınız oyunlar da PlayStation'a özel oyunlar değil, şu anki bilgisayarınızdan da oynayabiliyorsunuz. Xbox kontrolcüsünden oynamak istiyorsanız alıp bilgisayardan da o şekilde oynayabilirsiniz. He tabii para sizin, keyif sizin ben sadece anlayamadım. Sorunuza cevap olarak ben PS5 tercih ederdim çünkü bilgisayardan oynayabileceğiniz her şey Xbox'ta da var. Xbox Game Pass kullanmak isterseniz bilgisayardan da alırsınız o yüzden PS5. Kafanıza eserse PlayStation'a özel oyunlara da bakabilirsiniz bu şekilde.
Kesinlikle katılıyorum. %100 aynı düşünüyorum hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı