PlayStation 5 mi Xbox X mi?

Xbox içinde Ps içinde exclusive oyunlar zaten bilgisayara geliyor. Artık Ps'nin exclusive dönemi bitti. Seçimini yapacağınız zaman hangisinden keyif alacağınıza bakın.
Beni de PC de olan Game Pass sistemi dışında şu plastik kutuyu övemeyenler delirtiyor.
Performans, ergonomik ve tasarruflu bir konsol. Siz sadece onu görmek istediğiniz için öyle sanıyorsunuz.

Xbox içinde PS içinde exclusive oyunlar zaten bilgisayara geliyor. Artık PS'nin exclusive dönemi bitti. Seçimini yapacağınız zaman hangisinden keyif alacağınıza bakın.

Performans, ergonomik ve tasarruflu bir konsol. Siz sadece onu görmek istediğiniz için öyle sanıyorsunuz.

PC'si olan adam Xbox'ı napacak evladım?

Xbox içinde Ps içinde exclusive oyunlar zaten bilgisayara geliyor. Artık Ps'nin exclusive dönemi bitti. Seçimini yapacağınız zaman hangisinden keyif alacağınıza bakın.

Evet oyunlar 2 yıl sonra falan gelecek hala bitti diyorsunuz.

PC'si olan adam Xbox'ı napacak evladım?
Evladım ? Siz sadece konsolu oyun çalıştıran bir cihazdan ibaret gördüğünüz için bunu anlayamıyorsunuz. Rekabetçi oyunlar eşit bir ortamda oynanıyor, oyunu satın alıp hatasız bir şekilde optimisazyonlu oynuyorsun, taşınabilir bir konsol ile ister pc'ye ister TV'ye bağlıyabiliyorsun. Daha ne olsun ?

Evet oyunlar 2 yıl sonra falan gelecek hala bitti diyorsunuz.
Eninde sonunda geliyor. Gelmezse exclusive olur. Adamlar kendileri kutulu oyunlarının üzerinden exclusive ibaresini kaldırdı siz hala kabullenmek istemiyorsunuz.

Evladım? Siz sadece konsolu oyun çalıştıran bir cihazdan ibaret gördüğünüz için bunu anlayamıyorsunuz. Rekabetçi oyunlar eşit bir ortamda oynanıyor, oyunu satın alıp hatasız bir şekilde optimisazyonlu oynuyorsun, taşınabilir bir konsol ile ister PC'ye ister TV'ye bağlayabiliyorsun. Daha ne olsun?

Eninde sonunda geliyor. Gelmezse exclusive olur. Adamlar kendileri kutulu oyunlarının üzerinden exclusive ibaresini kaldırdı siz hala kabullenmek istemiyorsunuz.

Konsol alacaksa PS5 daha mantıklı işte Xbox'ta olan bütün özellikler PC de var.

Sırf bu yüzden 2. PC'yi mi alacaksın Xbox konsol değil yeşil temalı Windows'tır anlasana fanboy.

Sen DualSense destekli her oyunu PC de Wireless olarak özelliklerini kullandırsana bir, özel oyunlar direkt PC'ye geliyor mu söyle diğeri de PS Plus PC'de kullanılabiliyor mu söyle? Bir tane quick resume için arkadaş PC'nin yanına bir kutulu PC daha ekliyor şaka gibi ya.

Sırf bu yüzden 2. PC'yi mi alacaksın Xbox konsol değil yeşil temalı Windows'tır anlasana fanboy.

Sen DualSense destekli her oyunu PC de Wireless olarak özelliklerini kullandırsana bir, özel oyunlar direkt PC'ye geliyor mu söyle diğeri de PS Plus PC'de kullanılabiliyor mu söyle? Bir tane quick resume için arkadaş PC'nin yanına bir kutulu PC daha ekliyor şaka gibi ya.
Yav hocam saçma sapan argümanlarla ps fanboyluğu yapıyorsunuz. Allah aşkına tamam siz gidin Ps5 ile 10 sene önce çıkmış Last of Us'ın Remake versiyonunu oynayın. Halen daha konsol ile PC ayrımını yapmıyorsunuz.

Siz bana "aynı özellikler dışında özellik var mı? " dediniz "var" dedim. Siz bana ne anlatıyorsunuz ?

Yav hocam saçma sapan argümanlarla PS fanboyluğu yapıyorsunuz. Allah aşkına tamam siz gidin PS5 ile 10 sene önce çıkmış Last of Us'ın Remake versiyonunu oynayın. Halen daha konsol ile PC ayrımını yapmıyorsunuz.

Siz bana "aynı özellikler dışında özellik var mı? " dediniz "var" dedim. Siz bana ne anlatıyorsunuz?

Sende 18K ya çöp kutusu alıp PC de olan oyunları oyna.

Yav hocam saçma sapan argümanlarla PS fanboyluğu yapıyorsunuz. Allah aşkına tamam siz gidin PS5 ile 10 sene önce çıkmış Last of Us'ın Remake versiyonunu oynayın. Halen daha konsol ile PC ayrımını yapmıyorsunuz.

Siz bana "aynı özellikler dışında özellik var mı? " dediniz "var" dedim. Siz bana ne anlatıyorsunuz?

Sende Xbox denen plastik kutunun Windows çakması cihaz olduğunu anlamıyorsun maalesef:( Day One oyunları bize exc diye sanıp haykırırsın zaten rezalet Showcase'den sonra Ms'den ümidi kestim ben.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı