4giree
Decapat
Bütçeyle alakalı bence ve PS4'ü kırıp bedava oyun oynanabilir.11 Yıllık konsol alınmaz, şu an alınmak isteniyor ise ikinci el PS5 en mantıklısı
Bütçeyle alakalı bence ve PS4'ü kırıp bedava oyun oynanabilir.11 Yıllık konsol alınmaz, şu an alınmak isteniyor ise ikinci el PS5 en mantıklısı
Bilgisayar uçsuz bucaksız bir dünya, korsan oyna, emulatörlerle oyna, git 40 50 dolar yatır Steam'e tonla oyun al, günlük işlerin için kullan...
Bu yorumu yapmadığınızı farz ediyorum.
Ben o yolların kul hakkına girdiğini düşünüyorum, o yüzden bana pek mantıklı gelmiyorBütçeyle alakalı bence ve PS4'ü kırıp bedava oyun oynanabilir.
Korsan oyun bu zamanda yüklenmez hocam içinden her şey çıkabilir ayrıca Steam'deki fiyatlar PSN Store ile aynı hocam hatta daha pahalı.
Adamlar her türlü kazanıyor bir şey olmaz, isteseler engel olurlar zaten.Ben sizin yerinizde olsam güzel fiyata PS5 alır, eğer PS5 Pro çok iyi çıkar ise satar PS5 Pro alırım
Ben o yolların kul hakkına girdiğini düşünüyorum, o yüzden bana pek mantıklı gelmiyor
Zamanında APK veya Korsan oynadığım çoğu şeye bugün sahibim. Sizde öyle yapabilirsiniz ve bence kul hakkı değil, siyasete girmek istemiyorum ama ekonominin bu halde olmasından ötürü biz böyle işlere başvuruyorsak suçlu biz değil iktidardır.Ben sizin yerinizde olsam güzel fiyata PS5 alır, eğer PS5 Pro çok iyi çıkar ise satar PS5 Pro alırım
Ben o yolların kul hakkına girdiğini düşünüyorum, o yüzden bana pek mantıklı gelmiyor
Zamanında APK veya korsan oynadığım çoğu şeye bugün sahibim. Sizde öyle yapabilirsiniz ve bence kul hakkı değil, siyasete girmek istemiyorum ama ekonominin bu halde olmasından ötürü biz böyle işlere başvuruyorsak suçlu biz değil iktidardır.
Yani kişisel bi tercih, benim içim rahat etmez. Bu arada PS4 ile PS5 arasında çok fiyat farkı yok sanırsam 8-9 bin TL kadarZamanında APK veya Korsan oynadığım çoğu şeye bugün sahibim. Sizde öyle yapabilirsiniz ve bence kul hakkı değil, siyasete girmek istemiyorum ama ekonominin bu halde olmasından ötürü biz böyle işlere başvuruyorsak suçlu biz değil iktidardır.
Ben online oyun oynamayı bıraktım artık. Arada bir Dota, Valo falan giriyorum o kadar. Evet hile konusu yadsınamaz bir gerçek fakat şunu da unutmamak gerek eski oyunları ve oyun modlamayı da PS'de yapamıyorsun. Ben modlama işini ve eski oyunları çok sevdiğim için PC mi PS mi konusunda her zaman 1-0 PC önde geliyor bana.Bir de PS5'in en güzel yanı oyunlarda hile olmaması PC de GTA 5 oynanmıyor PS de çok iyi oynanıyor.
Yani kişisel bir tercih, benim içim rahat etmez. Bu arada PS4 ile PS5 arasında çok fiyat farkı yok sanırsam 8-9 bin TL kadar.
8-9 bin TL ile nesil farkı oluyor, örnek vericek olursam telefonlarda 8-9 bin TL fark ile sadece bir üst modele geçiyorsun iPhone 13’ten 14’e gibi. Ve ayrıca bir PS4’e sahibim oyunların 30 fps olması çok can sıkıcı.Ben online oyun oynamayı bıraktım artık. Arada bir Dota, Valo falan giriyorum o kadar. Evet hile konusu yadsınamaz bir gerçek fakat şunu da unutmamak gerek eski oyunları ve oyun modlamayı da PS'de yapamıyorsun. Ben modlama işini ve eski oyunları çok sevdiğim için PC mi PS mi konusunda her zaman 1-0 PC önde geliyor bana.
Hocam 8-9 bin TL az mıayrıca olabilir, o sizin vicdanınıza kalmış. Ben hak etmeyen oyunlara 60 70 dolar koyan firmalara inat almıyorum oyunu mesela bir de inatla Türkçe getirmeyenlere
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.