PlayStation 5 Slim alınır mı?

Vallahi hocam kart en mantıklısı baktım PS5 ozel oyunlar dışında birçok oyunda tatmin etmiyor o paraya aldığım kart yaninda ozel oyunu konuysa oda PC geliyor hatta çok daha ucuz PS5 alsam ne Final Fantasy 16 ne God of War: Ragnarök alırdım şimdi bu iki oyunu alsam PC'de hem çok daha iyi çalışıyor hem de bir ragnarok parası malum yollarlada oyun oynama imkanı çok.

Sana aynen katılıyorum. PS5'de o oyunlara vereceğin para ile PC'de çok daha fazla kar elde edeceksin. PS5 Türkiye için sonları oynuyor işte. Görebilmek lazım.

Sana aynen katılıyorum. PS5'te o oyunlara vereceğin para ile PC'de çok daha fazla kar elde edeceksin. PS5 Türkiye için sonları oynuyor işte. Görebilmek lazım.

Performans konusundada buyuk eksik mesela FF16 PS5'te performans modunda 1080P'den 1440 p upscale grafikler kotu ayrıca FPS dahi stabil değil e şimdi ben aynı paraya kart alıp 2K Ultra 160 FPS yahut 4K Ultra 70-80 FPS rahat alabilirim FSR3.1 kalite ile ama burada soyle bir şey var hiç elinde PC olmasa komple sistem alacak olsan 20k çok az bir miktar burada PS5 geçer diye düşünüyorum.

Rakibe çıkarttığı oyun bana nasıl zarar verebilir ? Aksine rakibe paralı sattığı oyunu bana Game Pass ile 1. günden bedavaya veriyor. Mağazasının fiyat avantajı da ortada.

Sen para verip oynayacaksın, ben Game Pass ile oynayacağım.
PS de plus yok gibi konuşuyor ya herkes

Technopat Haberler

Geri
Yukarı