PlayStation 5 Slim alınır mı?

Pişmanlık sebebidir. Ben aldım max 1 haftadan az süre kullandım. 4-5 aydır odanın bir köşesinde duruyor.

Aynı şey olmuyor işte. Sen illa o koltuktan kalkıp o grafik ayarları ile uğraşacaksın. Mavi ekran alacaksın. Yok görüntü bozuk. Yok oyundan çıkayım başka oyuna geçeyim. Kalk yerinden klavye fare ile uğraş. Bunlar hep dert. Konsol oyuncusu yerinde oturur kalkmaz. Oynar oyununu. Ayrıca telefondanda oyun oynamaz elinde baş ağrıtan makine ile oyunmu oynanır?

TLOU ağır bir oyun mu? PS için çerez gibi birşey olmalı.
Aşırı fanboyluk yapıyorsun. Başka konuda da Xbox haterlığı yapıyorsun. Sanki Sony senin şirketinmiş gibi savunuyorsun. Savununca ne oluyor anlamıyorum.

Son düzenleme:
Aşırı fanboyluk yapıyorsun. Başka konuda da Xbox hbaterlığı yapıyorsun. Sanki Sony senin şirketinmiş gibi savunuyorsun. Savununca ne oluyor anlamıyorum.

İlk sen yazmayı öğren öyle gel. Hiçbirinin fanboylugunu yapmıyorum. Genel olarak konsol adı alınta konuşuyorum burada sabahtan beri. Xbox'a soverimde severimde. Sana ne? Senin gibi sallayıp durmaktan iyidir. Anca emoji atarsın. 😆

Grafikler konusuna gelirsek… PS5'in 3. parti oyunlarda "çamur gibi" olduğunu söylemek biraz haksızlık bence. Elbette PC'de üst düzey sistemle daha iyi görüntü alırsın, bunda hemfikiriz. Ama PS5 gibi 15 (ikinci el) bin TL’lik bir kutudan 4K görüntü, ışın izleme ve 60FPS seçenekleri çıkması da hafife alınacak şey değil. GTA 6 örneği için konuşursak; o oyun çıktığında PC’de aynı kalitede oynamak için 40-50 bin TL’lik sistem gerekebilir. Konsolda performans bellidir, optimizasyon sorumluluğu oyuncuda değil, geliştiricidedir. Bu da büyük rahatlık.
PS5, PSSR ve özel optimasyon ile fazlasıyla ekmeğini yiyor hocam. Şahsen abarttığımı düşebilirsiniz ama cidden en iyi örnek Final Fantasy 7 Rebirth. Oyun bulanık gözüküyor.
Kendi ana oyunları için Sony sağlam optimizasyon yapıyor ama diğer geliştiriciler pek başaramıyor, özellikle Japon firmaları başarısız bu konuda.

Büyük ihtimalle GTA 6'da çıktığı zaman DLSS ve FSR ile RTX 4060 ve RX 7600 kartlar PS5 Slimden aşağı kalır olmayacak. PS5 Slim de dediğinizin aksine 4K 30FPS veya 1080/1440P 60FPS olması lazımdı. 4K 60FPS Eski, Online veya kendi oyunları için var olması lazım.
Sony oyunlarına bakacaksakta PC tarafında da Last of Us ve Spiderman 2 dışında fiyasko yok sanırsam. Cidden sistem dostu oyunları genel olarak.

İlk sen yazmayı öğren öyle gel. Hiçbirinin fanboylugunu yapmıyorum. Genel olarak konsol adı alınta konuşuyorum burada sabahtan beri. Xbox'a soverimde severimde. Sana ne? Senin gibi sallayıp durmaktan iyidir. Anca emoji atarsın. 😆
Nerede emoji atmışım ve nerede yazım hatası yapmışım? Ben sallamışım sadece tecrübemi yazmışım. Sadece gözün döndüğü için Sony'e ait eleştirileri nefret olarak görüyorsun.

Nerede emoji atmışım ve nerede yazım hatası yapmışım? Ben sallamışım sadece tecrübemi yazmışım. Sadece gözün döndüğü için Sony'e ait eleştirileri nefret olarak görüyorsun.

Benim alıntıladıgım mesaja bakarsan görürsün yazım yanlışını. Sonradan düzelterek olmuyor öyle. Ayrıca attığın ifadeleri sen iyi bilirsin. At geç, at geç, at geç. Konu yazmaya gelince öyle kalırsın. Gözümün döndüğü falan da yok. Sonradan gelmişsin konuya dahil olmuşsun. Düzgün düzgün konuşuyoruz burada. Ayrıca seninki tecrübede bizimki patlıcan mı?

Benim alıntıladıgım mesaja bakarsan görürsün yazım yanlışını. Sonradan düzelterek olmuyor öyle. Ayrıca attığın ifadeleri sen iyi bilirsin. At geç, at geç, at geç. Konu yazmaya gelince öyle kalırsın. Gözümün döndüğü falan da yok. Sonradan gelmişsin konuya dahili olmuşsun. Düzgün düzgün konuşuyoruz burada.
Ben bir konu göremiyorum. Ayrıca neyi düzenlemişim? Kanıtıyla birlikte gösterirsen sevinirim.

Arkadaşlar ilk konsolum olacak bilgisayarim var fakat sadece FPS oynuyorum sizce Slim versionunu önerir misiniz çabuk sıkılır miyim bilgisayara aliskin biri olarak.
Direk Almalısın Ben Tam 1 Sene 2 Ay Önce Almıştım. Fazla Isınıyor Ona Dikkat Et. O Hariç Bir Sıkıntısı Yok Şimdiden Hayırlı Olsun

Ben bir konu göremiyorum. Ayrıca neyi düzenlemişim? Kanıtıyla birlikte gösterirsen sevinirim.
Gözünde görmüyor herhalde.

IMG_20250405_223954.jpg

PS5, PSSR ve özel optimasyon ile fazlasıyla ekmeğini yiyor hocam. Şahsen abarttığımı düşebilirsiniz ama cidden en iyi örnek Final Fantasy 7 Rebirth. Oyun bulanık gözüküyor.
Kendi ana oyunları için Sony sağlam optimizasyon yapıyor ama diğer geliştiriciler pek başaramıyor, özellikle Japon firmaları başarısız bu konuda.
Kabul ediyorum hocam, bazı 3. parti oyunlarda optimizasyon zayıf olabiliyor ama PS5’in PSSR gibi teknolojilerle bu farkı kapattığı da bir gerçek. Final Fantasy 7 Rebirth örneği yerinde ama o da geliştiriciyle alakalı. Sony’nin kendi oyunları hâlâ kalite ve performans dengesi açısından önde.
Büyük ihtimalle GTA 6'da çıktığı zaman DLSS ve FSR ile RTX 4060 ve RX 7600 kartlar PS5 Slimden aşağı kalır olmayacak. PS5 Slim de dediğinizin aksine 4K 30FPS veya 1080/1440P 60FPS olması lazımdı. 4K 60FPS Eski, Online veya kendi oyunları için var olması lazım.
Sony oyunlarına bakacaksakta PC tarafında da Last of Us ve Spiderman 2 dışında fiyasko yok sanırsam. Cidden sistem dostu oyunları genel olarak.
GTA 6 çıktığında DLSS/FSR ile RTX 4060 gibi kartlar iyi iş çıkarır ama o seviyede bir sistemin maliyeti PS5 Slim’i geçiyor. PS5 tarafında ise 4K 30FPS ya da 1440P 60FPS zaten hedefleniyor çoğu oyunda. Özellikle performans modunda deneyim tatmin edici.
PC portları konusunda da katılıyorum, Sony genel olarak sağlam optimize ediyor. Days Gone, Horizon, God of War hepsi sistem dostu. Ama işte konsolda “hiç uğraşmadan sabit kalite” avantajı yine de paha biçile
mez.

Bir harf hatası yapmıştım ve görünce düzenledim. İyi misin? Kim olduğunu şimdi hatırladım. İsim ve profil fotoğrafı değiştirmişsin. Yaşının küçüklüğüne veriyorum.
Beni güldürmeye devam ediyorsun yapma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı