PlayStation 5 vs direksiyon seti

emww

Centipat
Daha fazla  
İki üründen birini almayı düşünüyorum. Hazırda yarış oyunlarını ve diğer oyunları rahatça oynatan iyi bir bilgisayarım var. Direksiyon seti ile oynayabileceğim birçok yarış oyunum var.
Fakat PlayStation'da oyun oynamanın verdiği zevki de merak ediyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Gereksiz olur PlayStation. Bir kol alıp Steam geniş ekran modunda TV'ne bağla aynı deneyim. PS Plus gibi ürünlere boşu boşuna para da ödememiş olursun.

PS5 kolundan 3-4 kat iyi koldur.

Bu dediğinizi ben de düşündüm ve bana da PS 5 almaktan daha mantıklı geldi. Büyük ihtimalle direksiyon seti + oyun kolu alırım. Bu kolu da araştıracağım hoşuma giderse alabilirim teşekkür ederim.

Bu dediğinizi ben de düşündüm ve bana da PS 5 almaktan daha mantıklı geldi. Büyük ihtimalle direksiyon seti + oyun kolu alırım. Bu kolu da araştıracağım hoşuma giderse alabilirim teşekkür ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Katipke incelemişti bu kolu. Çok güzel kol.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Katipke incelemişti bu kolu. Çok güzel kol.

Mention için sağolun hocam, sorusu olan varsa kol hakkında cevaplayabilirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı