PlayStation 5 vs PC

Teşekkür ederim yorumun için. Oyun oynanmasına oynatıyor fakat akıcı değil maalesef onu demek istemiştim. Mac veya MacBook konusunda biraz kararsızım şu an biraz gereksiz pahalılar ve de ee mühendisliği okuyorum, ileride kullanmak istediğim programlar için sıkıntı yaratabilir o yüzden Windows tercihim. PS5'in diğer versiyonları çıkınca daha net karar vereceğim şu anlık biraz bekletiyorum.
Eğer hedefiniz online oyunlar ise kendinizi biraz zorlayın PC'ye de alışırsınız. Göz alıştıktan sonra 20 FPS bile oynanıyor klavye mouse ile. İlla bir geliştirme yapmak istiyorsanız dediğim gibi, 3050 laptop'a geliştirme yapmak gereksiz masaüstü bir bilgisayar kullanmadığınız sürece. Ya PS5 ya PC. PS5 konusunda da beklemeyi aşırı mantıksız buluyorum ama tabi ki sizin tercihiniz. Eğer 3-4 ay önce alsam 6 bin TL kar edecektim ben mesela. PS5 pro daha en az 1.5 sene çıkmaz, Slim'in de fiyatı Fat kasadan çok daha ucuz olacak Dolar bazında. Slim ile Fat arasında güç farkı olmayacak. Şu an alsanız bile 2.elde satıp yeni çıkan Slim'i rahat alırsınız. Eğer beklerseniz 25-30k ödemek zorunda kalacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı