PlayStation 5 yazılım sürümü farkları nelerdir?

theeldritch

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. İkinci el olarak bir PlayStation 5 daha almayı planlıyorum fakat bazı ilanlarda insanların, satıcılara yazılım sürümü sorduğunu gördüm. (CFI, CUH sürümleri değil, direkt yazılım sürümleri) bunlar zaten yükseltilebilen şeyler değil mi? Arada ne gibi farklar var? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. İkinci el olarak bir PlayStation 5 daha almayı planlıyorum fakat bazı ilanlarda insanların, satıcılara yazılım sürümü sorduğunu gördüm. (CFI, CUH sürümleri değil, direkt yazılım sürümleri) bunlar zaten yükseltilebilen şeyler değil mi? Arada ne gibi farklar var? Yardımcı olur musunuz?
Korsan oyun kurulumu veya 3.parti yazılım kurulumu için insanlar cihazı tabirce kırıyor, yani o anki yazılımsal açıktan yararlanarak güvenliğini düşürüyorlar.
Tabi Sony sonraki güncellemede düzeltiyor bunu.

Atıyorum sizde 5.6 sürümü var ve bunda açık bulundu veSony'de açığı kapatarak 5.7 çıkardı sizde kazara 5.7 yaptınız. Şimdi şansınıza birkaç yıl veya ay sonra anca cihazı kırabileceksiniz çünkü açık yok artık ve açığı bulan hacker (Artık ne denirse... ) onun tekrardan konsolu komple baştan aşağı kurcalaması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı