PlayStation 5 diskli ve disksizin farkları nedir?

Ramazan Ilbegi

Femtopat
Merhaba, PS5 için diskli ve disksiz olanının farkı nedir? Hangisi daha kullanışlı? Benim tek bildiğim fark PS5'in diskli versiyonunda oyunları disk olarak alabilmemiz.

Merhaba, PS5 için diskli ve disksiz olanının farkı nedir? Hangisi daha kullanışlı? Benim tek bildiğim fark PS5'in diskli versiyonunda oyunları disk olarak alabilmemiz.

Tek fark biri diskli öbürü disksiz. Teknik özellikleri aynı ama fiyat farkı cidden fazla. PS4 disklerin yoksa dijital almanı tavsiye ederim. Dijital oyunlar daha ucuz.

Cevabını kendiniz vermişsiniz zaten. Onun dışında hiçbir artısı yok diskli versiyonun. Hatta artısı dediğime bakmayın satın alırken fazladan bile para ödüyorsunuz. Artısı mı olup olmadığı tartışılır. Devir zaten dijital ortam devri. Şahsen ben diskli versiyonu almaya gerek görmüyorum ve kendim de dijital versiyonunu almıştım bu yüzden.

Doğru biliyormuşsunuz. Bence dijital versiyonu daha mantıklı ki bende dijital versiyonu aldım. Diskli versiyon alırsan disk fiyatları dijitale göre biraz daha fazla. Ama daha sonrasında diski satabiliyorsunuz. Yine de dijital bana göre daha mantıklı. Oyunlar indirime girince güzel fiyatlara düşüyor. Tavsiyem dijital almanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı