Playstation Fat vs Slim ve CUH

Üstat, PS4'ün mat kasalarını ikinci el alsak güvenebilir miyiz? Elimizde illa ki patlama şansı var ama 1400 liraya 1 yıl garantili cihaz buldum. Alsam mı diyorum.
Fan sesine bağlı.

Ama ben kendime mat kasa, diğer arkadaşıma parlak kasa aldık, onunki patladı. Bende hem laptop alacağım için hem de PS kaynaklı sıkıntılardan dolayı sattım. Elimde patlamadı, yüksek fan sesi yoktu. Ama şans.
 
Ben şanslıyım o zaman. Bir tek fan sesi problemi var bende. Termal macun yenileme ile sorunu çözdüm ancak birkaç ay sonra yeniden başladı. Galiba macunum çok kaliteli değildi.
Eğer çözdüysen ve tekrar nüksetti ise daha kaliteli, örnek olarak Mastergel Pro Nano gibi üst düzey termal macunu yeterli olarak sürmelisin. Cihazı kesinlikle aşırı ısındı uyarısı verdirmeden kapatmalısın. Birde doğru konuma yerleştirmen gerek. Başka yapacağın bir şey yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı