Playstation vs PC

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 6.075
Bilmiyorum haklı olabilirsin Akif ama FPS oyunları şahsen konsolda oynamaktan pek haz almıyorum :) Alan ve iyi oynayan arkadaşlar elbet de vardır.

Bunun dışında story oyunlarda da aynı zevk PC'den alınamayabiliyor. Bütçe bol olsa da herkesin bir Avrupalı gibi ikisini de bulundurabilsek keşke. Herkes mutlu ayrılsa.

Uzun uğraşlar sonucu bilgisayarıma RDR2 yükledim evet bence siz de deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim icin PS daha onde. Sebepleri;
1- Online oyunlarda herkesin DualShock4 kullanmasi. Ben kol ile oynamayi daha cok seviyorum ama PC'de Klavye+Fareye karsi dejavantajim oluyor. Ama PS4'te herkes esit.

2- Takas ve 2. el oyun imkani. Bu benim icin onemli bir sey.

3- En sevdigim online oyun olan The Last of Us sadece PS'de.

4- Sehir disina vs. giderken tasiyabiliyorum. Mesela 15 Tatil'de koye gittik ve orada oynamaya devam ettim.

5- Yillik 180 lira her ne kadar can siksada bu para sayesinde hem fazla coluk cocuk hem hile gormuyoruz, hem de yillik 24 tane oyunun sahibi oluyoruz.

6- Durmadan guncellemeler ile ugrasmaya gerek kalmiyor.

7- Ve asil can alici kisim: Her yil yilin oyunu odulu kazanan ya da onun icin aday olan ozel oyunlar.

Ha PC'yi seven de vardir ama PS benim icin daha onde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı