PlayStation vs Xbox

eness24

Hectopat
Yer
Erzincan Refahiye <3
Daha fazla  
Sizce hangisi daha iyi genel olarak? Bence Xbox çünkü oyun fiyatları daha uygun diye biliyorum. Xbox Game Pass aldığın da bir sürü oyun bedava oluyor. Nedenleri ile açıklayalım güzel sohbet döndürmüş oluruz :)

PS bence. Gerçi bence demek ne kadar doğru bilmiyorum satış olarak da dünyada daha önde. Kontrolcü daha iyi oyun oynaması daha keyifli. Baya güzel özel oyunları var. Oyun alıp satması daha basit piyasası daha canlı. Xbox'a çıkmakta geciken ya da hiç çıkmayan oyunlar varken PS'e hepsi çıkıyor Series S muhabbeti yüzünden Xbox geride kalıyor. PS5 Pro varken Xbox kaale alıp bir rakip konsol üretmedi bile bu da yetmezmiş gibi eski konsollarına zam yaptılar neredeyse PS5 Pro parasına geldi Series X. Özel oyun veya afilli bir kontrolcüsü olmayan bir platforma göre Series X saçma fiyatlarda.

PlayStation, oyun çeşitliliği bakımından daha önde, birkaç ay önce Xbox sadece fiyatından dolayı avantajlıydı ama PlayStation fiyatıyla aynı oldu artık.

PlayStation geçtiğimiz gün bir zam daha yaptı, ama sadece özel oyunlarına yaptılar o zammı. Öte yandan Xbox tarafında Game Pass diye bir nimet hala var, ancak son zamanlarda indie oyunlar ekleniyor, ayrıca Xbox oyunları teker teker PS tarafına geliyor hem Xbox oyunlarını, hem PS oyunlarını oynarsın yani.

Oyun fiyatları konusunda (özel oyunlar hariç) fiyat farkı yok, eskiden Xbox uygun fiyatlı oyun sunmasıyla öne çıkıyordu ancak birkaç ay önce PS fiyatlarıyla fark olmayacağını söylemiştim, yeni çıkan oyunlar PS Store fiyatıyla aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı