Xbox vs PlayStation

Dediğim gibi PS4'ün piyasasının bu kadar yükse olma sebebi Türkler'in PS4 sevdasından kaynaklanıyor. Birçok kişi sırf FIFA için alıyor satmak istediği zaman da piyasadan habersiz "biri 8'e koymuş benimki 9 eder" kafasında ilan açtığı için şiştikçe şişiyor. Sizin için en mantıklısı Series S olur.

Fikrimi yukarıdaki arkadaş çok değiştirdi ya:) çok kötüymüş.

1080p performansı yok muydu hocam?
Şuana kadar çıkan çoğu oyundu 1080p 60 Fps şeklinde açtı zaten internette bu bilgiler var. Kalite modunda da 1440p 30 Fps oynatıyor. Bundan sonra çıkacak oyunlarda sadece kalite modu ile 30 Fps olacak çözünürlük de zamanla düşebilir ancak şuan söz konusu bile değil. Sadece Series S Alan Wake 2 performansına bakın.

Fikrimi yukarıdaki arkadaş çok değiştirdi ya:) çok kötüymüş.
Kararınızı insanların fikrine göre mi vereceksiniz? En hakiki bilgiler internette yazar zaten. Konsola ödenilen para belli kalkıpta 4K 60 Fps açmaz bu cihaz. Şuana kadar çıkan oyunlar 1080p 60 Fps, 1440p 30 Fps şeklinde çıktı. Bu fiyat bandında hangi cihaz bu performansı verebilir?

Şuana kadar çıkan çoğu oyundu 1080p 60 Fps şeklinde açtı zaten internette bu bilgiler var. Kalite modunda da 1440p 30 Fps oynatıyor. Bundan sonra çıkacak oyunlarda sadece kalite modu ile 30 Fps olacak çözünürlük de zamanla düşebilir ancak şuan söz konusu bile değil. Sadece Series S Alan Wake 2 performansına bakın.
Böyleyse iyi hocam ama arkadaşın cihaz da sorun olabilir gibime geliyor.

Kararınızı insanların fikrine göre mi vereceksiniz? En hakiki bilgiler internette yazar zaten. Konsola ödenilen para belli kalkıpta 4K 60 Fps açmaz bu cihaz. Şuana kadar çıkan oyunlar 1080p 60 Fps, 1440p 30 Fps şeklinde çıktı. Bu fiyat bandında hangi cihaz bu performansı verebilir?
Yok hocam öznel görüş değil performansından ötürü öyle dedim.

PS4'ten gecmistim yeni nesil performansı bekliyordum hiç fark yaratmadi fan sesi ve FPS dışında satip mis gibi PC aldım şu an Series S birçok oyunda 30 FPS 900 p buyuk televizyonda çok siritiyordu şu an daha da kotudur muhtemelen imkan varsa 2.el Series X al ya da git taksitle al bir şekilde Series S ustu al iyi grafik ve FPS istiyorsan.
900p 30 Fps? Yanlış bilgi vermeyelim. Series X alabilen neden Series S alınır mı diye sorsun ki?

Hocam senşn cihaz da sorun olma ihtimali var mı? PS 4 bile bu kadar kötü değil diye biliyorum.

Hayır dinamic resolution diye bir şey VAR900 p 1080P'ye upscale ediyor sen bu işlerden pek anlamazsan çok göze batmaz bana tat vermedi yeni nesil hissettirmedi ama FIFA için filan alınabilir.

Böyleyse iyi hocam ama arkadaşın cihaz da sorun olabilir gibime geliyor.

Yok hocam öznel görüş değil performansından ötürü öyle dedim.
Böyle zaten isterseniz size çözünürlük ve Fps değerlerini içeren bir listede atabilirim, ordan görürsünüz dediklerimi.

900p 30 FPS? Yanlış bilgi vermeyelim. Series X alabilen neden Series S alınır mı diye sorsun ki?

Dynamic resolution ile 900 pyi 1080e upscale ediyor native 1080p degil digital foundry izleyebilirsiniz en detaylı teknoloji kanalı yanlış bilgi vermiyorum çok göze batmaz aman aman takmazsan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı