Hangi oyun? Lütfen söyle.Hayır dinamic resolution diye bir şey VAR900 p 1080P'ye upscale ediyor sen bu işlerden pek anlamazsan çok göze batmaz bana tat vermedi yeni nesil hissettirmedi ama FIFA için filan alınabilir.
Hangi oyun? Lütfen söyle.Hayır dinamic resolution diye bir şey VAR900 p 1080P'ye upscale ediyor sen bu işlerden pek anlamazsan çok göze batmaz bana tat vermedi yeni nesil hissettirmedi ama FIFA için filan alınabilir.
Eyvallah hocam kafam da performansı aşağı yukarı canlandı. Sağ olun.Böyle zaten isterseniz size çözünürlük ve Fps değerlerini içeren bir listede atabilirim, ordan görürsünüz dediklerimi.
Tamam hangi oyun? Sadece 2-3 oyun da veriyor diye bütün oyunlar bu şekilde değil.Dynamic resolution ile 900 pyi 1080e upscale ediyor native 1080p degil digital foundry izleyebilirsiniz en detaylı teknoloji kanalı yanlış bilgi vermiyorum çok göze batmaz aman aman takmazsan.
Hangi oyun? Lütfen söyle.
Tamam hangi oyun? Sadece 2-3 oyun da veriyor diye bütün oyunlar bu şekilde değil.
Eyvallah hocam kafam da performansı aşağı yukarı canlandı. Sağ olun.
www.windowscentral.com
Aynen hocam. Diğer türlü sıkıntı.param güvendeyle alın en kötü geri yollarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.