PlayStation'da çok vakit geçiremiyorum

676962

Decapat
Merhaba arkadaşlar, PS almadan önce bilgisayarda 10-12 saat aralıksız geçiriyordum. PS aldım hikayeli oyunların başında o kadar süre duramıyorum 1 2 saatte sonra sıkıyor oyunun yarısına gelince de sarmıyor başında o kadar saate durabilen arkadaşlara saygı duyuyorum ve nasıl duruyorsunuz bana öneri ve tavsiyeniz var mı?

Merhaba arkadaşlar, PS almadan önce bilgisayarda 10-12 saat aralıksız geçiriyordum. PS aldım hikayeli oyunların başında o kadar süre duramıyorum 1 2 saatte sonra sıkıyor oyunun yarısına gelince de sarmıyor başında o kadar saate durabilen arkadaşlara saygı duyuyorum ve nasıl duruyorsunuz bana öneri ve tavsiyeniz var mı?
Bu sağlığınız için daha iyi olmalı.

Biraz da haklısınız. Bir oyundan sıkılınca ESC+ALT-TAB yapıp başka bir şeyle uğraşıp hızlıca oyuna dönmenin rahatlığını pek veremiyor.

Biraz chill müzik biraz kahve ile 8 saat RDR 2 oynadım.

İşte güzel ortamdan kastığın falan ne sen nasıl geçiriyor zamanını sıkılmadan.
Dostum atıştırmalıklar hazırla. İstediğin içeceği aç. Odanın ışığını güzel ayarla. İstersen arkaya sevdiğin rahatlatıcı slow müzikler koy. Oyna oyunu krallar gibi. Tavsiyem az ışık olan bir ortamda olman. Ve müziğin çok hard olmaması. Yani müzik çok hard olmasınki kafan oyunda kalsın. Ve hoşuna giden bir hikaye bulman daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı