Rehber Playstore.com oyun alabileceğiniz bedava 50 TL nasıl alınır?

f12wx

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2021
Mesajlar
500
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Türk Telekom'un oyun sitesi olan playstore.com'dan eğer evinizde Türk Telekom internet veya Türk Telekom hat varsa yapabileceğiniz bir taktikten bahsedeceğim. 6262'ye Play Store 12345678901 (buraya kullanıcının tckn yazın) yazarak size kod verecek. playstore.com hesabı açıp o kodu girmeniz gerekecek ve 50 liralık playstore.com bakiyesi alabilirsiniz. Bunu her ay yapabilirsiniz. Hem aralıkta hem de ocakta yapıp 100 TL de yapabilirsiniz.
İsterseniz playstore.com üzerinden Steam kodu veya Xbox Store'den oyun alabilirsiniz.

Alabileceğiniz oyun önerilerim:

Playstore.com üzerinden:

Sifu (Steam) 144,50 TL -- Mount & Blade: Warband 52,50 TL -- Sniper: Ghost Warrior 2 - Limited Edition 16,00 TL -- Lake 31,00 TL -- Kingdom Two Crowns 7.75 TL --
PlateUp! 179, 00 TL -- House Flipper 229,00 TL -- Kingdom: New Lands 6.25 TL -- Bad North: Jotunn Edition 6.25 TL -- Mortal Shell 47.00 TL -- Tropico 3 49,00 TL --
Shadow Tactics: Blades of the Shogun 49.00 TL -- Moonlighter 21.00 TL --

Xbox Store üzerinden de oyun alabilirsiniz playstore.com'da xbox store kodunu alıp Xbox Store'da da kullanabilirsiniz.

Şimdi Xbox Store'den alabileceğiniz oyunları göstereceğim. Xbox Store'den aldıklarınızı PC üzerinden de oynayabilirsiniz. (bazı önerdiklerim sadece PC ya da sadece Xbox özel olabiliyor dikkat edin)

Xbox Store üzerinden:

Battlefield 1 17.62 TL -- Terraria 27.50 TL -- Vampire Survivors 33.75 TL -- Subnautica 25.30 TL -- The Elder Scrolls V: Skyrim SE 70.00TL -- Fallout: New Vegas 7.18 TL --

Daha fazla oyun elbet ya playstore.com'da ya da Xbox Store'da indirimdedir, gözümden kaçmış olabilir siz yine de bakın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bir yakınımın Türk Telekom hattı var ve benim hattım Vodafone. Bu Vodafone hatla playstore.com'a kayıt olup Türk Telekom'la kodu alıp girebilir miyim bu hesaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bir yakınımın Türk Telekom hattı var ve benim hattım Vodafone. Bu Vodafone hatla playstore.com'a kayıt olup Türk Telekom'la kodu alıp girebilir miyim bu hesaba?

Evet benim de hattım Vodafone TT ev interneti var. Ev interneti babamın üzerine olduğu için onun Tckn'sini yazarak kod geldi ve kullandım.

Kendi telefonunla hesap oluşturup kodu girebilirsin hemde.

Xbox indirimlerine eklemeyi unuttuğum Halo: The Master Chief Collection(PC) 27.50 TL kesinlikle bunu alın oynamadım ama oynayacağım Halo serisini bilen bilir zaten.
 
Son düzenleme:
Hat bana ait ve kullanmadım daha önce.

Kullanılmış olabilir hem de hat kimin üstüneyse onun tcknsini yazman gerekli.

Hocam göndericeğimiz mesajı yanlış yazmışsınız PLAYSTORE TCKN yazıp gönderecekmişiz o şekilde yapınca oluyormuş ama ben yine faydalanamıyorum tarifeme uymuyormuş.
 
Hesap oluştururken kodu aldığımız numara ile mi hesap oluşturmalıyız yoksa farklı numara ile hesap oluşturup kodu o hesapta da kullanabilir miyiz?
 
Kod aldığınız numaradan farklı bir numarayla mı açtınız yani. Bende 2 hat var birini kullanmıyorum ve o hat benim üstüme kodu oradan alıp kendi hattımla üye olup kullanabilir miyim?
Ben kendi telefon numaram ile açtım vodafone hat kullanıyorum. TCKN numarısı yerine babamınkini yazmıştım yine de oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı