Rehber Playstore.com oyun alabileceğiniz bedava 50 TL nasıl alınır?

Güzel bir konu ama eksik gibi Türk Telekom mobil hat kampanyaya dahil olmuyor sadece ev internet kullanıcıları kampanyadan yararlanıyor. Kodları biriktirebilirsiniz ben Razer Gold alıp biriktiriyom ayda 100 TL ve her ay devamlı alabiliyorsunuz bir sınırı yok.
 
Evet Türk Telekom'un sitesini kastetmiştim. Daha önce key olarak oyun aldım zaten ancak sizin dediklerinizi okuyunca ayrıca Steam cüzdan kodu tarzı şeylerde sattıklarını zannettim o yüzden sordum. Sağolun genede açıkladığınız için. Saygılar.

Edit: Xbox cüzdan kodu tarzı bir şey alınabiliyormuş sanırım. Bu güzel oldu çünkü Playstore'da uzun zamandır nerdeyse hiç oyun yok enazından Xbox üzerinden alırız.
Xbox live kodu alıp Xbox store üzerinden Halo The Master Chief(PC sürümü) almanızı kesinlikle öneririm 27.50TL ye tüm halo oyunlarını almış oluyorsunuz.

Skyrim alınır mı ne dersiniz?
Skyrim kesinlikle alınır ama sadece Xbox veya sadece pc için olabiliyor dikkat edin bu arada Special Edition almanızı öneririm.
-
-
-
-
Arkadaşlar şu konuya açıklık getireyim neden sizde olmadığını bilmiyorum hemde sadece ev İnterneti olanlar için de olabilir ama bazı arkadaşlar tarifesi olduğu halde yapabilmiş. Eğer sizde olmuyorsa Ocak 1'de tekrar deneyin. Hemde belki de yanlış yazıyor da olabilirsiniz tekrar doğru şekilde mesaj atmayı da deneyebilirsiniz.
 
Merhaba Türk Telekom'un oyun sitesi olan playstore.com'dan eğer evinizde Türk Telekom internet veya Türk Telekom hat varsa yapabileceğiniz bir taktikten bahsedeceğim. 6262'ye Play Store 12345678901 (buraya kullanıcının tckn yazın) yazarak size kod verecek. playstore.com hesabı açıp o kodu girmeniz gerekecek ve 50 liralık playstore.com bakiyesi alabilirsiniz. Bunu her ay yapabilirsiniz. Hem aralıkta hem de ocakta yapıp 100 TL de yapabilirsiniz.
İsterseniz playstore.com üzerinden Steam kodu veya Xbox Store'den oyun alabilirsiniz.

Alabileceğiniz oyun önerilerim:

Playstore.com üzerinden:

Sifu (Steam) 144,50 TL -- Mount & Blade: Warband 52,50 TL -- Sniper: Ghost Warrior 2 - Limited Edition 16,00 TL -- Lake 31,00 TL -- Kingdom Two Crowns 7.75 TL --
PlateUp! 179, 00 TL -- House Flipper 229,00 TL -- Kingdom: New Lands 6.25 TL -- Bad North: Jotunn Edition 6.25 TL -- Mortal Shell 47.00 TL -- Tropico 3 49,00 TL --
Shadow Tactics: Blades of the Shogun 49.00 TL -- Moonlighter 21.00 TL --

Xbox Store üzerinden de oyun alabilirsiniz playstore.com'da xbox store kodunu alıp Xbox Store'da da kullanabilirsiniz.

Şimdi Xbox Store'den alabileceğiniz oyunları göstereceğim. Xbox Store'den aldıklarınızı PC üzerinden de oynayabilirsiniz. (bazı önerdiklerim sadece PC ya da sadece Xbox özel olabiliyor dikkat edin)

Xbox Store üzerinden:

Battlefield 1 17.62 TL -- Terraria 27.50 TL -- Vampire Survivors 33.75 TL -- Subnautica 25.30 TL -- The Elder Scrolls V: Skyrim SE 70.00TL -- Fallout: New Vegas 7.18 TL --

Daha fazla oyun elbet ya playstore.com'da ya da Xbox Store'da indirimdedir, gözümden kaçmış olabilir siz yine de bakın.

Hocam ben uzun zamandır kullanıyorum fakat aralık ayının başlarında ve sonlarında denedim kod vermiyor sizde de oluyor mu?
 

Geri
Yukarı