Rehber Playstore.com oyun alabileceğiniz bedava 50 TL nasıl alınır?

Hocam nasıl aldınız lütfen yardım edin. Ben 6262'ye "Play Store tckimlik" yazıyorum fakat bu koda sahip değilsiniz diyor. Türk telekom kullanıyorum sim kartım olarak ve evin interneti de türk telekom.
6262 PLAYSTORE TCKN gönderiyorum. Ev interneti 100mbps vdsl.
 
50 mbps abonesiyim. Bu aya kadar kodu alabiliyordum. Şimdi ise prime üyesi değilsiniz diye kod vermiyor. Sanıyorum kampanya şartlarını değiştirmişler.
 
50 Mbps geçerli şuanda.
İki kez denedim. Prime üyesi değilsiniz mesajı geliyor.

Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Kampanyanın 100 mbps ve üstü internet kullanıcıları olarak değiştirildiğini söylediler. Gameon sitesinde halen 50 mbps ve üstü olarak kampanyanın göründüğünü ve kod almak istediğimi söyledim. Geri dönüş yapacaklarmış. Umudum yok ama...
 
Son düzenleme:
İki kez denedim. Prime üyesi değilsiniz mesajı geliyor.

Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Kampanyanın 100 Mbps ve üstü internet kullanıcıları olarak değiştirildiğini söylediler. Gameon sitesinde halen 50 Mbps ve üstü olarak kampanyanın göründüğünü ve kod almak istediğimi söyledim. Geri dönüş yapacaklarmış. Umudum yok ama...

Böyle olmaz ki hep yükseltiyorlar yarında 200Mbps'ye çekerler.
 
Müşteri hizmetleri yine aradı bugün. Teknik bir sorun olduğunu, ekiplerin ilgilenmekte olduğunu söylediler. Ve... elbette kampanya sayfası artık 404 hatası veriyor. Dedikleri gibi kampanyayı 100mbps yapacaklar galiba.

Ekran görüntüsü 2024-04-05 150120.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı