- Makaleler
- 1
Yok hocam daha önce de böyle ucuza AAA oyun sattıkları oldu ben de aldım hatta. Bu sefer yoğunluğu kaldıramadılar herhalde.Neden ucuzmuş anladık.Sadece reklam yaptılar.
Yok hocam daha önce de böyle ucuza AAA oyun sattıkları oldu ben de aldım hatta. Bu sefer yoğunluğu kaldıramadılar herhalde.Neden ucuzmuş anladık.Sadece reklam yaptılar.
Aldım ama oyunu vermediler daha.Neden ucuzmuş anladık.Sadece reklam yaptılar.
Almayı başarabilen kaç kişi var merak ettim.
Çok doğru.Playstore: Gamer’ların oynamadığı oyun kalmasın dedik; Flash indirimleri başlattık.
Yine Playstore:
Eki Görüntüle 861976
Klasik TT ne beklersin.Haber için teşekkürler Odyssey'i bitirmiştim hemen bunu da alayım diyecektim de... Site çökmüş...
Ne zaman düzelir acaba?Çıldıracağım sepete girebildim ödeme yöntemi seçerken yine çöktü![]()
Aldıktan sonra sıkıntı olmaz alamayanlar alabilir inşallah.Ben tam aldım site çöktü ya ne dandik hosting bu
Yaşamazsin hikayeleri bağlantılı değil son çıkanların ama site açılmıyor.Ben daha önce AC oynamadım hiç arada denk geldiğim videoları açıyordum hikaye olarak sıkıntı yaşar mıyım?
İnan bana Odyssey'i oynarken ben hikayeyi hiç anlamadım tek anladığım oradan buradan birinden görev falan alıyorum birilerinin üstüne atlayıp gidiyordum hiç sıkıntı yaşamazsın için rahat olsun.Ben daha önce AC oynamadım hiç arada denk geldiğim videoları açıyordum hikaye olarak sıkıntı yaşar mıyım?
Aldıktan sonra sıkıntı olmaz alamayanlar alabilir inşallah.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.