PlayStore üyelik rezaleti

Celalien

Kilopat
Yer
İstanbul
TTNET müşterisi değilim. Üyelik sistemi tam bir rezalet. 1 saattir üye olmaya çalışıyorum. IT ve network ekibinin bayağı bir kulaklarını çınlattım. Öncelikle SSS'de verdikleri link bozuk.

Adsız.png

2.png

Sonrasında kendi sitesinden TekŞifre sistemine 'TTNET müşterisi değilim' seçeneğiyle üye oldum.
Playstore'da giriş için tek şifre hesabımı kullanmak istediğimde ise hata veriyor.

4.png
Adsız3.png

Ücretsiz üye ol seçeneğine tıkladığımda ise yine TekŞifre sistemine yönlendiriyor.
Giriş yapmış olduğum halde sistemin giriş yapma ekranı çıkıyor ve giriş yap deyince bu hatayı alıyorum.

5.png

Sonuç olarak şu an için üye olmak imkansız. Tam bir çöp yığını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkemizin güzide kuruluşlarından biri olan Türk Telekom maalesef son yıllarda müşteri memnuniyetini ciddi oranda gözardı ediyor ve çoğu kullanıcı genelde ürün ve hizmet kalitesinden ötürü şikayet ediyor. Bende senelerce TTNET müşterisiydim ama bu sene ortasında üyeliğimi iptal ettirdim ve Turkcell Superonline abonesi oldum.

Çok tuhaf bir örnek vereceğim ama muhtemelen hizmetin vahametini de açıklamaya yetecektir. Turkcell ve Vodafone mobil hatlarda artık tüm dünyanın kullandığı Wifi ile arama özelliği var ama geçen hafta Türk Telekom abonesi olan bir arkadaşımın telefonunda açmaya çalıştım. Maalesef Türk Telekom desteklemiyor. Telefonlarımız aynı, hatlarımız farklı operatör, birimiz kullanırken diğeri ağzının suyu aka aka izliyor.

Yapacak bir şey yok. Sevgili @Celalien arkadaşım, şimdiden kolaylıklar dilerim.

Saygılarımla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı