c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 21 Haziran 2021 #21 Hocam X3 değil F3 bizim bahsettiğimiz telefon.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #22 c1unky dedi: Hocam ama aynı fiyata iPhone SE var. Arkadaşım kullanıyor. Bataryası Sürprizbozan: çöp 1821 mAh olduğu için telefonun şarjı dayanmıyor. POCO o kadar da kötü değil. Genişletmek için tıkla... Ben olsam telefonu günde bir şarj ederim diğer konularda çöp olan bir telefonu kullanmam. Bu bütçede POCO alınmaz ayrıca.
c1unky dedi: Hocam ama aynı fiyata iPhone SE var. Arkadaşım kullanıyor. Bataryası Sürprizbozan: çöp 1821 mAh olduğu için telefonun şarjı dayanmıyor. POCO o kadar da kötü değil. Genişletmek için tıkla... Ben olsam telefonu günde bir şarj ederim diğer konularda çöp olan bir telefonu kullanmam. Bu bütçede POCO alınmaz ayrıca.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #23 c1unky dedi: Hocam X3 değil F3 bizim bahsettiğimiz telefon. Genişletmek için tıkla... Çok pardon ben X3 zannettim.
c1unky dedi: Hocam X3 değil F3 bizim bahsettiğimiz telefon. Genişletmek için tıkla... Çok pardon ben X3 zannettim.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 21 Haziran 2021 #24 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ben olsam telefonu günde bir şarj ederim diğer konularda çöp olan bir telefonu kullanmam. Bu bütçede POCO alınmaz ayrıca. Genişletmek için tıkla... AnTuTu testlerinde çok çok daha pahalı telefonları tokatlıyor ama siz bilirsiniz. (iPhone kullanıcısıyım)
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ben olsam telefonu günde bir şarj ederim diğer konularda çöp olan bir telefonu kullanmam. Bu bütçede POCO alınmaz ayrıca. Genişletmek için tıkla... AnTuTu testlerinde çok çok daha pahalı telefonları tokatlıyor ama siz bilirsiniz. (iPhone kullanıcısıyım)
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #25 c1unky dedi: AnTuTu testlerinde çok çok daha pahalı telefonları tokatlıyor ama siz bilirsiniz. (iPhone kullanıcısıyım) Genişletmek için tıkla... İşte anlatamıyorum bunu. İyi akşamlar. Boşuna uğraşamam daha fazla.
c1unky dedi: AnTuTu testlerinde çok çok daha pahalı telefonları tokatlıyor ama siz bilirsiniz. (iPhone kullanıcısıyım) Genişletmek için tıkla... İşte anlatamıyorum bunu. İyi akşamlar. Boşuna uğraşamam daha fazla.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #26 Hamza Ensar Sağlam dedi: İşte anlatamıyorum bunu. İyi akşamlar. Boşuna uğraşamam daha fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam siz telefon önerebilir misiniz?
Hamza Ensar Sağlam dedi: İşte anlatamıyorum bunu. İyi akşamlar. Boşuna uğraşamam daha fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam siz telefon önerebilir misiniz?
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #27 c1unky dedi: Neden önermiyorsunuz hocam? O fiyata çöp işlemcili telefonlar mı alınmalı? Genişletmek için tıkla... iPhone SE varken alınmaz. Sebebini max 2 yıl sonra anlarsınız
c1unky dedi: Neden önermiyorsunuz hocam? O fiyata çöp işlemcili telefonlar mı alınmalı? Genişletmek için tıkla... iPhone SE varken alınmaz. Sebebini max 2 yıl sonra anlarsınız
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 21 Haziran 2021 #28 feneresevdalı dedi: iPhone SE varken alınmaz. Sebebini Max 2 yıl sonra anlarsınız Genişletmek için tıkla... Aynen hocam iPhone SE'i her gün 3 kere şarja takmak için mi alayım?
feneresevdalı dedi: iPhone SE varken alınmaz. Sebebini Max 2 yıl sonra anlarsınız Genişletmek için tıkla... Aynen hocam iPhone SE'i her gün 3 kere şarja takmak için mi alayım?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #29 enderabi666 dedi: Hocam siz telefon önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Her gün şarj etme zahmetinde bulunursan SE 2020. Onun dışında Oneplus 6 çok iyi bir telefon. S20 FE'de düşünebilirsin.
enderabi666 dedi: Hocam siz telefon önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Her gün şarj etme zahmetinde bulunursan SE 2020. Onun dışında Oneplus 6 çok iyi bir telefon. S20 FE'de düşünebilirsin.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #30 feneresevdalı dedi: iPhone SE varken alınmaz. Sebebini Max 2 yıl sonra anlarsınız Genişletmek için tıkla... İki yıl sonra bataryası 1 saat bile dayanmaz SE 2020'nin.
feneresevdalı dedi: iPhone SE varken alınmaz. Sebebini Max 2 yıl sonra anlarsınız Genişletmek için tıkla... İki yıl sonra bataryası 1 saat bile dayanmaz SE 2020'nin.