POCO F5 Pro alınır mı?

F5 veya F5 Pro almayı düşünen varsa tahmin ettiğim gibi zamlanmaya başladı. F5 2000 TL zamlanmış. F5 Pro da aynı şekilde bazı sitelerde zamlanmaya başlamış. Sadece Pazarama üzerinde uygun fiyatta 2 stok kalmış. Almayı düşünen varsa son şanslar.

Cihaz bu sabah elime ulaştı. Ayarlarla ve alışma sürecindeyim şu an. Kamerası öyle gömüldüğü gibi kötü değil gayet güzel. İlk oyun testini Wild Rift'te yaptım sabit 120FPS alıyorum en ufak bir drop yaşamadım. Şarjı 15 dakikada %50 45 dakikada tamamen doluyor. Şu an tek sıkıntı şeffaf kılıfın elde bıraktığı o yapış yapış his. Yeni bir model olduğu için Spigen kalitesinde güzel bir kılıf bulmak zor olacak.

Son düzenleme:
F5 veya F5 Pro almayı düşünen varsa tahmin ettiğim gibi zamlanmaya başladı. F5 2000 TL zamlanmış. F5 Pro da aynı şekilde bazı sitelerde zamlanmaya başlamış. Sadece Pazarama üzerinde uygun fiyatta 2 stok kalmış. Almayı düşünen varsa son şanslar.

Cihaz bu sabah elime ulaştı. Ayarlarla ve alışma sürecindeyim şu an. Kamerası öyle gömüldüğü gibi kötü değil gayet güzel. İlk oyun testini Wild Rift'te yaptım sabit 120FPS alıyorum en ufak bir drop yaşamadım. Şarjı 15 dakikada %50 45 dakikada tamamen doluyor. Şu an tek sıkıntı şeffaf kılıfın elde bıraktığı o yapış yapış his. Yeni bir model olduğu için Spigen kalitesinde güzel bir kılıf bulmak zor olacak.

Hocam yeni bir güncelleme gelir mi değerlendirme için? :)

Hocam yeni bir güncelleme gelir mi değerlendirme için? :)
Mayıs'tan beridir kullanıyorum ben de. Kamera, dizaynı ve MIUI'nin bugları dışında her konuda iyi bir cihaz. Dizayn olarak birazcık eski duruyor ondan gözüme batıyor benim. Kamerası zayıf, dışarı çıkıp her şeyin fotoğrafını çekesim gelmiyor bu yüzden. MIUI buglarına gelecek olursam da ara sıra sapıtıyor. Örnek vermek gerekirse geçen günlerde başlayan Discord'da sağa sola slide atmaya çalışırken atamama sorunu hâlâ düzelmedi. Dokunmatikte herhangi bir problem olmamasına rağmen bazı uygulamalarda belirli aralıklarla sorunlar başlayabiliyor. Misal aynı şekilde Discord'tan fotoğraf paylaştığımda 2 hafta önce program falan çöküyordu, şimdi düzgünce atıyor. Daha dün yine çökmeye başladı gibi gibi. Cihazın en büyük avantajı ise ekranı diyebilirim. 1080p herhangi bir animeyi indirip MX Playerda açtığımda tam ekran olacak şekilde (16:9 formatı değil, 22:9 şeklinde) inanılmaz bir izleme deneyimi elde edebiliyorum. Renk doygunluğu ve ekranın kendi çözünürlüğünün yüksek olması neticesinde oldukça kaliteli bir panele sahip. Buna ek olarak oyun performansı ve ısıtması da ortalamanın üzerinde.

Yurtdışı olarak hala 13-14 bin tl ye bulmak mümkün bu kadar amiral sınıfa yakın olup bu kadar da ucuz olan tel yurtdışı olarak diyorum bütün markaları da kapsayarak diyorum yoktur ..
En yakın rakibi şu anda xiaomi grubu içinde ne 13t nede 13t pro dur nette aktif bir sürü sınama testleri var canlı ordan bakabilirsiniz en yakın rakibi mi13 pro dur o bile mili saniyelerle geçiyor yani burun farkı onunda yurtdışı versiyonu 24-25 bin tl .. arada ortalama 10 bin fark var ..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı