Elektronik Poco X3 NFC 7700 TL

Makaleler
4
Diğer sitelerde 9700 civarı olan telefon PTTAVM sitesinden 7700 liraya düşmüş. Alınabilir gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz?

Düz POCO X3 çok güçlü değil diye biliyorum, oyun için alacaklar çok beklenti de olmasınlar.

Satıcı bana güvenilir gelmedi.

1687203025676.gif

X3'ün NFC modeli işlemci kaynaklı hem oyun hem de kamera performansı konusunda Pro modele kıyasla belirgin derecede geride kalıyor. X3 ailesi çıktığı dönemde gerçekten fiyat performans bir modeldi ancak yurt dışı uygun fiyata almıyorsanız bu cihaza 8000TL bandında para vermek tamamen gereksiz. Fiyat segmentinde neredeyse artısı olmayan bir cihaz. Ekran tazeleme hızını geride bırakırsa daha ucuza satılan GM21 ve 22 Pro modelleri bile bu telefondan hem işlemci hem de kamera performansı olarak daha üstün. Keza 9700 TL civarı olan fiyatı içinde 9300TL civarında bulunan A34 5G misli ile mantıklı bir tercih.

Güncelleme desteği bitti telefonun alınmaz.

2 sene önce 3500 TL gibi bir fiyata almıştım. Özellikleri cazip gelmişti o zaman rakiplerine göre. 2 senedir beni hala memnun ediyor her konuda, bir sorun çıkarmadı. Fakat 9.5k 10k civarı fazla geliyor bu cihaz için açık konuşmak gerekirse. Güncelleme desteğide bitmesi ile bu kesinleşiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı