Ne ara yayınlandı ya? Ama bence Endonezya rom China Roma göre daha hantal zaten.Mi pilot değilim hocam ben normal kullanıcınım Endonezya için stabil sürüm yayınlandı. Evet şu an akıcı. Bir sorun yok.
Ne ara yayınlandı ya? Ama bence Endonezya rom China Roma göre daha hantal zaten.Mi pilot değilim hocam ben normal kullanıcınım Endonezya için stabil sürüm yayınlandı. Evet şu an akıcı. Bir sorun yok.
Ne ara yayınlandı ya? Ama bence Endonezya ROM China roma göre daha hantal zaten.
Orası öyle hocam.Evet China ROM'dan daha hantal fakat normal global ROM'dan daha akıcı ben sırf daha stabil ve akıcı diye geçmiştim Endonezya'ya. Ki öyleymiş çok daha akıcı çalışıyor telefon. ilk açıldığı için kastı sanırım şu an yağ gibi akıyor normal bir şekilde.
Orası öyle hocam.
Değil. Whatsap ın %40 şarj kullanması normal değil. Bir de yandaki PİL sekmesinden atar mısınız SS?Bu pil grafiği bana pek normal gelmedi hocam saat 4'ten 6 ya %62 bataryadan %30'a indi. Normalde 9-10 saat ekran süresi alıyordum. Normal midir ne dersiniz?
Değil. WhatsApp'ın %40 şarj kullanması normal değil. Bir de yandaki pil sekmesinden atar mısınız SS?
Ne kadar konuştunuz?Görüntülü konuşma yapmıştım normal olabilir mi?
Değil. WhatsApp'ın %40 şarj kullanması normal değil. Bir de yandaki pil sekmesinden atar mısınız SS?
Ne kadar konuştunuz?
Yarım saatte bu kadar azalmaz. Pili tamamen bitirip bir fulleyin sonra tekrar deneyin hocam.Pil kısmında sadece pil sıcaklığı yazıyor.
Yaklaşık yarım saat kadar.
Yarım saatte bu kadar azalmaz. Pili tamamen bitirip bir fulleyin sonra tekrar deneyin hocam.
Telefonun kapanmasına gerek yok yani %1 falan kalsa yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.