POCO X3 NFC güncelleme yapılmalı mı?

baris234231ggg

Femtopat
Katılım
24 Şubat 2021
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. Benim yurdışı bir telefon aldım IMEI kayıtı yaptırıldı. Sonra alalı 1ay, 2 ay geçti ve bana bugün günceleme geldi. Aldığım yere bunu yapsam bir sıkıntı olur mu diye sorduğumda çökebilir, IMEI gidebilir gibi şeyler söylediler. Bunlar olabilir mi? Telefonum da root yok. Güncelemeyi yapsam bir sıkıntı yaşar mıyım?
 
IMEI attılar ise gitme ihtimali var diye biliyorum, sorun yaşayanlar olmuş çünkü. Normal kayıt yaptırdıysanız sorun olmaz ama. IMEI atıldıysa TWRP ile güncellersen IMEI gitmez. EFS yedeği alabilirsin. Fabrika ayarlarına dönersen gidebilir.
 
IMEI attılar ise gitme ihtimali var diye biliyorum, sorun yaşayanlar olmuş çünkü. Normal kayıt yaptırdıysanız sorun olmaz ama. IMEI atıldıysa TWRP ile güncellersen IMEI gitmez. Efs yedeği alabilirsin. Fabrika ayarlarına dönersen gidebilir.

Hayır IMEI atıldı eski bir telefonun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
EFS yedeği alıp güncellemeyi deneyebilirsin. Giderse EFS yedeğini kullanıp geri getirebilirsin. Ama TWRP ile güncellemeyi yaparsan sorun olmaz. Ek olarak güncelleştirmeyi indirip TWRP ile kurma yolu var fakat çok bir bilgim yok.
 
Bugün bir arkadaş guncellemiş IMEI gitmemiş? Halen yukarıdakı gibi düşünmek gerekiyor mu?

Arkadaşının telefonu da IMEI atılmış kaçak cihazsa belki ona farklı bir işlem uygulanmış olabilir. Yanımdaki yapıyor ben de yapayım derseniz muhtemelen tekrar IMEI attırmak zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız yere sormak lazım.
 

Geri
Yukarı