Merhaba telefonumu dün akşam durduk yere aşırı ısınmasıdan ve aşırı pil kullanımından rahatsız olup kapattım ve bir kenara koydum. Az sonra baktığımda telefon zaten kendi kendine açılmaya çalışmıştı geri kapayıp tekrar koydum yerine. 10 dk sonra cihazı alıp açtığımda gene kapandı ve recovery moda attı bu sefer. Cihaz yaklaşık 2 saat boyunca döngüde kaldı. Safe moda girip güncelleme bölümünden en son paketi tekrar kur dedim fakat güncelleme başarısız uyarısı aldım. Aynı ROM'u kendim indirdim fakat bu sefer güncelleme hizmeti sürekli olarak duruyor hatası aldım. Baktım olmuyor telefonu sıfırladım. İlk yarım saat bir şey olmadı ama kullandığım uygulamaları indirme sırasına koydum hepsi inerken bir anda gene recovery moda girmeye başladı. Biraz kendi haline bıraktım ama bir değişiklik olmadı gene döngüde kaldı cihaz. Tekrardan safe moda girdim ve bütün indirdiğim uygulamaları kaldırıp yeniden başlattım. Restart atması düzeldi. Bu şekilde. Şu anda aynı uygulamaları yavaş yavaş kendim indirdim ve restart atmıyor. Fakat telefonda ne olduğunu hala anlamış değilim. Olmadık bir yerde yine restart atmaya başlarsa kötü olur. Veya telefonu kurmam çok vaktimi alıyor. Bütün ayarlarını yaptıktan sonra gene başlaması da sinir bozucu olur. Sorun ne olmuş olabilir? Ve ne yapabilirim? Teşekkür ederim.