POCO X3 NFC kendi kendine recovery moda giriyor

Kanka sende güncelledikten sonramı bu hata verdi bir de sen wipe datadan sıfırladın mı?
Guncelledikten sonra mı oldu bilmiyorum da direkt kendi kendine oldu wipe datadqn sifirladim 2 3 saat sonra tekrarladi ayni sorunu ama suan bi sorun yok gibi duruyor her an kapanmazsa tabiki

Guncelledikten sonra mı oldu bilmiyorum da direkt kendi kendine oldu wipe datadqn sifirladim 2 3 saat sonra tekrarladi ayni sorunu ama suan bi sorun yok gibi duruyor her an kapanmazsa tabiki
Kullandığınız bütün uygulamaları kurdunuz mu acaba yoksa benim gibi birkaç adet uygulama ile mi kullanmaya çalışıyorsunuz?

Kullandığınız bütün uygulamaları kurdunuz mu acaba yoksa benim gibi birkaç adet uygulama ile mi kullanmaya çalışıyorsunuz?
Ben wp Instagram kurdum sorunsuz kullanıyorum sanki biraz ısınıyor gibi güncelleme ile düzelir ins.

Ben wp Instagram kurdum sorunsuz kullanıyorum sanki biraz ısınıyor gibi güncelleme ile düzelir ins.

Bende 3 4 gündür aynı şekilde kullanıyordum. Gece normal bir şekilde video izlerken yattım. Şarjı bitmiş kapanmıştı sabah şarja taktım açtım ve gene aynı. Şu an kapanıp açılıyor. Yani mümkün mertebe telefonu kapatmayın ne olursa olsun. Bir daha açamayabiliyorsunuz.

Bunun nedenleri bence MIUI 14 bence bu arkadaşın dediği gibi MIUI 12.5 stabil çalışıyor ben dusurebilirsem MIUI 12.5'e dusurecegim.

Telefonu Safe moda alıp uygulamaları yönet kısmından yaklaşık 20GB uygulama sildim sorunum düzeldi, telefon yeniden baslamiyor artık. Ama telefonda hiç uygulama kalmadı neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…