Kanka düz wipe datadan sıfırladıktan sonramı oldu.
Evet.
Kanka düz wipe datadan sıfırladıktan sonramı oldu.
Hayir yapmadim safe moddan ciktim direkt recovery modaa atmasini bekledim baya bi ama atmadi hala da atmiyor ben de anlamadimNasıl oldu o ya herhangi bir şey yapmadın mı?
Hayir yapmadim safe moddan ciktim direkt recovery modaa atmasini bekledim bayağı bir ama atmadi hala da atmiyor ben de anlamadim.
Guncelledikten sonra mı oldu bilmiyorum da direkt kendi kendine oldu wipe datadqn sifirladim 2 3 saat sonra tekrarladi ayni sorunu ama suan bi sorun yok gibi duruyor her an kapanmazsa tabikiKanka sende güncelledikten sonramı bu hata verdi bir de sen wipe datadan sıfırladın mı?
Kullandığınız bütün uygulamaları kurdunuz mu acaba yoksa benim gibi birkaç adet uygulama ile mi kullanmaya çalışıyorsunuz?Guncelledikten sonra mı oldu bilmiyorum da direkt kendi kendine oldu wipe datadqn sifirladim 2 3 saat sonra tekrarladi ayni sorunu ama suan bi sorun yok gibi duruyor her an kapanmazsa tabiki
Ben wp Instagram kurdum sorunsuz kullanıyorum sanki biraz ısınıyor gibi güncelleme ile düzelir ins.Kullandığınız bütün uygulamaları kurdunuz mu acaba yoksa benim gibi birkaç adet uygulama ile mi kullanmaya çalışıyorsunuz?
Ben wp Instagram kurdum sorunsuz kullanıyorum sanki biraz ısınıyor gibi güncelleme ile düzelir ins.
Bende 3 4 gündür aynı şekilde kullanıyordum. Gece normal bir şekilde video izlerken yattım. Şarjı bitmiş kapanmıştı sabah şarja taktım açtım ve gene aynı. Şu an kapanıp açılıyor. Yani mümkün mertebe telefonu kapatmayın ne olursa olsun. Bir daha açamayabiliyorsunuz.
Wp insta reddit bide bi kac uygulama kullaniyorum hocamKullandığınız bütün uygulamaları kurdunuz mu acaba yoksa benim gibi birkaç adet uygulama ile mi kullanmaya çalışıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.