Poco X3 NFC mi Redmi Note 9 Pro mu?

Bütçe
3200
Snapdragon ve mediatek arasından birini seçsek snapdragon derdim açıkçası, arada bariz açık farklar var ve ben ağır oyunlar oynayan biriyim o yüzden beni bir senede yarı yolda bırakacak bir telefon istemiyorum

Snapdragon ve mediatek arasından birini seçsek snapdragon derdim açıkçası, arada bariz açık farklar var ve ben ağır oyunlar oynayan biriyim o yüzden beni bir senede yarı yolda bırakacak bir telefon istemiyorum
1615641907138.png

1615641932095.png

1615641946917.png

MediaTek ön yargısı bulunuyor sizde, ben yazılımından dolayı Realme 7'nin daha uzun gideceğini düşünüyorum.

şimdi attığınız hız videosunu izledim de pocoda arka plan verilerinin kapanması beni hayal kırıklığına uğrattı, kendi telefonumda şikyetçi olduğum bir konuydu bu. bir de realmeyi yeniden araştıracağım teşekkür ederim
İşte bende Xioami bir cihaz kullanıyorum, geçenlerde bootloader kilidini açıp MIUI 12 sürümünden MIUI 10 sürümüne düşürdüm, uygulamalar direkt olarak açılıyor, batarya daha iyi gidiyor.
@lingyaosunrised Ayrı konu açın ve Realme 7 almayın. Mediatek pişmanlık, bunu gerçek bir Mediatek mağduru olarak söylüyorum.
Önceki konuya cevap vermeyi unuttun.

Mağduriyetiniz nedir? Merak ettim.
Pil çok hızlı bitiyor. GPU performansı çok kötü. Arayüz (A10s'te One UI olmasına rağmen) kasıyor. ROM bulunmuyor. Çok ısınıyor, throttle test yaptığımda %78 gibi rezalet bir değer almıştım. Bazen daha düşük, bazen daha yüksek aldığım oldu ama %90 üstüne çıkamadım.

Pil çok hızlı bitiyor. GPU performansı çok kötü. Arayüz (A10s'te One UI olmasına rağmen) kasıyor. ROM bulunmuyor. Çok ısınıyor, throttle test yaptığımda %78 gibi rezalet bir değer almıştım. Bazen daha düşük, bazen daha yüksek aldığım oldu ama %90 üstüne çıkamadım.
Hocam benim abim de POCO X3 alacak. Realme almasın değil mi o zaman?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı