POCO X3 NFC ROM nasıl atılır?

Sizi çağıracağım hocam net Android 14 büyük ihtimale gelmeyecek X3 Pro'ya 14 de benim işimi görecek bayağı mod var cr droidi biliyordum fakat herkes pixel diyordu yani kullanan kişi daha fazlasydı o yüzden pixel demiştim eğer cr de güvenilirse cr ye geçmek daha çok istiyorum pixelden sizi çağıracağım ilk defa atacağım dediğim gibi umarım bir sıkıntı olmaz.

Pixel önermiyorum dediğim gibi. Android 14 gelmeyecek zira desteği kesildi.

O da kesildi. Çin sürümünde de öyle mi bilmiyorum. Belki MIUI 15 EU ROM çıkar. Kim bilir.

Bende neden 2.5 aydır güncelleme gelmedi diyordum o zaman kesin Custom roma geçeceğim Android 14 cr sürümü çıktığında konu açıp sizi etiketliyecğim kolay gelsin.

Bende neden 2.5 aydır güncelleme gelmedi diyordum o zaman kesin Custom roma geçeceğim Android 14 cr sürümü çıktığında konu açıp sizi etiketliyecğim kolay gelsin.

Bazı kişiler MIUI Mint atınca performansın yükseldiğini ve ısınmanın bittiğini söylüyor.

EvoX atarız.

Bazı kişiler MIUI Mint atınca performansın yükseldiğini ve ısınmanın bittiğini söylüyor.

Evox atarız.

Hocam bir sorum olacak MIUI bildiğiniz gibi Android 12 ise mesela telefon içerisinden direkt 13 güncellemesini yapabiliyoruz ama pixel ROM'unda tekrar kurmamız gerekmiş diğer romlardada durum böyle mi ve sizce evox ile cr droid in arasında ne fark var.

Hocam bir sorum olacak MIUI bildiğiniz gibi Android 12 ise mesela telefon içerisinden direkt 13 güncellemesini yapabiliyoruz ama pixel ROM'unda tekrar kurmamız gerekmiş diğer romlardada durum böyle mi ve sizce evox ile cr droid in arasında ne fark var.

Hocam diğerlerini bilmiyorum. Zaten bazıları ayrı olarak güncelleme paketi sağlayabiliyor. TWRP'den flashlayacaksınız sadece.

Hocam PC'den bu işlemlerin hepsini yaptiktan sonra mi 7 gun beklemek gerek cunku PC'den yapamiyorum niyeyse mi hesabimla giris yapamiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video daha detaylı anlatıyor bl kilidini açmayı buna bir bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video daha detaylı anlatıyor bl kilidini açmayı buna bir bakın.

Bunu yapacağız zaten. Yeni hesap açıp 7 gün beklememiz gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı