Arkadaşlar merhaba. Ben bu iki telefon arasında karasız kaldım. S20 FE daha çekici gelse de X3'te bulunan 1080P60FPS Ultra geniş açı video kaydetme özelliği de beni X3'e doğru çekiyor biraz. Sizce hangisini almalıyım?
Sorman hata. Tabii ki S20 FE.
Arkadaşlar merhaba. Ben bu iki telefon arasında karasız kaldım. S20 FE daha çekici gelse de X3'te bulunan 1080P60FPS Ultra geniş açı video kaydetme özelliği de beni X3'e doğru çekiyor biraz. Sizce hangisini almalıyım?
kusura bakmayın uzun süvedir takip etmiyorumX3 NFC de 732g var yalnız. S20 FE Snapdragon 865 işlemciye sahip.
Sen kullanıyorsun diye daha mı iyi oluyor ?Net bir şekilde X3, ben kullanıyorum gayet memnunum.
Aynen kanka.Sen kullanıyorsun diye daha mı iyi oluyor ?SoC, Ekran, Kamera, Yazılım vs. her türlü S20 FE önde.
Senin kullandığın en iyisi değil miAynen kanka.
Öyle deme hocam POCO X3 telefonların şahıdır 10-15 sene kullanımda kasma,donma yapmaz ama S20FE 1-2 ay sonra kasmaya başlar (!)Senin kullandığın en iyisi değil mi?
POCO X3, S20FE'nin kamerasına yetişemez. S20FE tabii ki. Sorularınız varsa alabilirim kenimde kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.