POCO X3 Pro Custom ROM önerisi

Hocam Evo X Android 15 daha çok yeni çıktı ve birçok özellik hala eksik. Düzgün bir şey istiyorsanız Evo X Android 14 kullanın. Ben aktifte kullanıyorum ve geliştirici kesin olarak uyarıyor. Android 15 ilk buildler bug'lı olabiliyor. En azında 2-3 build geçmesini bekleyin. Ben 9.5 Androis 14 kullanıyorum aynı telefonda ve yağ gibi akıyor. Harici bir ROM ararsanız Derpfest ve PixelOS bakın.

Hocam EVO X Android 15 daha çok yeni çıktı ve birçok özellik hala eksik. Düzgün bir şey istiyorsanız EVO X Android 14 kullanın. Ben aktifte kullanıyorum ve geliştirici kesin olarak uyarıyor. Android 15 ilk Build'ler Bug'lı olabiliyor. En azında 2-3 Build geçmesini bekleyin. Ben 9.5 androis 14 kullanıyorum aynı telefonda ve yağ gibi akıyor. Harici bir ROM ararsanız derpfest ve Pixel OS bakın.

Tamam hocam evulation X 14'e düşüceğim ama sonradan TWRP ile ROM atmadan 15'e yükseltebiliyor muyum?

Tamam hocam evulation X 14'e düşüceğim ama sonradan TWRP ile ROM atmadan 15'e yükseltebiliyor muyum?
Hocam tehlikeli bir işlem biraz bu. Geliştiricisi Telegram kanalında bunu yapmamamız gerektiğini, yoksa cihazın bootloopa düşeceğini belirtti. Dolayısıyla A14'den A15 geçecekseniz yedek alıp clean flash yapın.

Merhaba POCO X3 Pro telefonuma evulation X Android 15 ROM'unu yükledim ama buglardan dolayı ROM'u pek beğenmedim. Hafif Android 15 ROM önerir misiniz?
Geçmis konularımda bununla ilgili bir post var onda birkaç güzel ROM belirttim bunlara bakabilirsiniz.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/poco-x3-pro-custom-rom-oenerisi.3548159/#post-26798372
(Link niye link gibi gözükmüyor anlamadım)

Son düzenleme:
@EkmekArasiHDD Hocam, özelleştirme seçenekleri A14'de vardı. A15 güncelledim hepsi gitti. Ne zaman gelir? A14 çok bugluydu bende.
Son A14 buildi bende stabil hocam. A15 buildi daha çok yeni çıktı ve geliştiricisi Telegram ve Discord sunucularında birçok özelliğin eksik olduğunu ve zaman içerisinde getireceklerini belirttiler. Ya Ekim'de çıkan A14 buildini tercih edin ya da alternatif ROM'lara göz atın. A15 buildlerin kullanılabilir ve stabil olması için üzerinden 2 ya da 3 build civarı geçmesi gerekiyor genelde.

Screenshot_20241211-004028_Discord.png

Söz konusu mesaj.

Son A14 buildi bende stabil hocam. A15 buildi daha çok yeni çıktı ve geliştiricisi Telegram ve Discord sunucularında birçok özelliğin eksik olduğunu ve zaman içerisinde getireceklerini belirttiler. Ya Ekim'de çıkan A14 buildini tercih edin ya da alternatif ROM'lara göz atın. A15 buildlerin kullanılabilir ve stabil olması için üzerinden 2 ya da 3 build civarı geçmesi gerekiyor genelde.

Eki Görüntüle 2371729
Söz konusu mesaj.
Hocam, hafta sonundan sonra daha fazla özelleştirmeye sahip olacağız demiş. Ben İnfinity X denen bir Roma gectim ama onlarda çok eksik özellik var bug olarak. ama Evo x de daha guncellenmedi herhalde. A14 de stabil değil geçsem mi A15 Evo x ama o güncellemeler nasıl gelecek özelleştirmeler otomatik mi yoksa yeni bir sürüm güncellemesi geldiğinde mi?

Hocam, hafta sonundan sonra daha fazla özelleştirmeye sahip olacağız demiş. Ben İnfinity X denen bir Roma gectim ama onlarda çok eksik özellik var bug olarak. ama Evo x de daha guncellenmedi herhalde. A14 de stabil değil geçsem mi A15 Evo x ama o güncellemeler nasıl gelecek özelleştirmeler otomatik mi yoksa yeni bir sürüm güncellemesi geldiğinde mi?
Allah allah. Bende fazlasıyla stabil çalışıyor A14 buildi. A15 Evo X güncellemeleri aylık geliyor. OTA yoluyla güncelleyebilirsiniz ama OTA ile uyumlu recovery olması gerekiyor ki zaten çoğu recovery buna uyumlu. Örneğin TWRP 3.7.0 kullanıyorum ve OTA güncellemesi geldiğinde kendisi indirip otomatik güncellemeye başlıyor. Ancak şöyle bir not düşeyim güncelleme kaynağı doğal olarak Sourceforge. Oranın da indirme hızı düşük. Güncelleme geldiğinde genelde ben Sourceforge üzerinden sunucu değiştirerek indiri güncelleyiciye .zip dosyasını tanımlatıyorum ve güncelliyor.
Özelleştirmeleri getirme meselesi ise geliştiriciye bağlı ancak dendiğine göre A14 özelleştirmeleri ve ek ayarları A15'e gelecek yavaş yavaş. Bu bağlamda sabırlı olmanız gerek. Kaldı ki A15 buildi daha çok yeni. Bug'ları olabilir. Bu sebeple en azından A15 stabil hale gelene kadar Derpfest ROM bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı