POCO X3 Pro hızlı şarj belli yerden sonra devam etmiyor

BukoBabeyy

Hectopat
Daha fazla  
33W a kalite adaptör kullanıyorum klasik Redmi adaptörü. Diğer Redmi cihazlarımı çok güzel şarj ediyor telefonların bataryası daha da canlı oluyor.
Fakat benim X3 Pro telefonumda %46'ya kadar hızlı sonrasında normal şarj oluyor neden böyle oluyor? Batarya yeni adaptörün voltajı vs her şeyin ölçtüm Max 33W veriyor adaptör sorunsuz 6A kablo kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı cihaz var geçen bataryayı değiştirdim 3 4 saatte doluyor ve saat 8 de çıkarıp öğlen 12'ye kadar %55 60'a kadar iniyor normal mi değil mi anlamadım bir de yavaş dolmasının sebebini anlamadım.

Bende de aynı cihaz var geçen bataryayı değiştirdim 3 4 saatte doluyor ve saat 8 de çıkarıp öğlen 12'ye kadar %55 60'a kadar iniyor normal mi değil mi anlamadım bir de yavaş dolmasının sebebini anlamadım.
Valla ikinci el aldım anakart ile ilgili bir sorun yani bence çözümü yok bunun oyun oynadığımda günde 4 defaya kadar şarja takıyorum şarjda oynamak istemiyorum anakart patlar diye 😂 tek çare telefon değiştirmek

Vallahi ikinci el aldım anakart ile ilgili bir sorun yani bence çözümü yok bunun oyun oynadığımda günde 4 defaya kadar şarja takıyorum şarjda oynamak istemiyorum anakart patlar diye 😂 tek çare telefon değiştirmek.

Ya hocam şarjı az gitse hızlı dolsa yeter orijinal batarya varken daha iyiydi ama şişti batarya ve 67W ile 3.5 saatte doluyor telefon.

Ya hocam şarjı az gitse hızlı dolsa yeter orijinal batarya varken daha iyiydi ama şişti batarya ve 67W ile 3.5 saatte doluyor telefon.
Hocam bataryayı DEJİ alın birde olabildiğince 25-85 kullanmaya başlayın bunu yaparak 1 ayda +50 dakika ekran süresi kazandım gerçekten etki ediyor fakat çok garip birşey var. Nfc konum açınca daha uzun gidiyor şarjı 😂 Gerçekten çok garip tek çare dediğim gibi telefon değiştirmek Mİ serisi bu konuda oldukça başarılı.

Hocam bataryayı Deji alın bir de olabildiğince 25-85 kullanmaya başlayın bunu yaparak 1 ayda +50 dakika ekran süresi kazandım gerçekten etki ediyor fakat çok garip bir şey var. NFC konum açınca daha uzun gidiyor şarjı 😂 gerçekten çok garip tek çare dediğim gibi telefon değiştirmek mi serisi bu konuda oldukça başarılı.

Vallahi ne taktı bilmiyorum ama dolarken 67W ile 4.5 saati buluyor biterken ekran süresi 6 saati buluyor da bir yavaş doluyor anlamadım.

Pil yüksek doluluk oranlarında o kadar hızlı dolmaya çalışırsa pile zarar verir, o yüzden sonlara doğru yavaşlıyor. Bütün telefonlarda olan bir özellik bu.

Hocam 4.5 saatden bahsediyorum yani önceki normal orijinal şişmiş batarya 2 saatte doluyordu bu 4.5 saat çok fazla ve ekran süresi Max 6 6.5 saat normal mi sizce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı