Rehber Custom ROM POCO X3 Pro için Bootloader açma ve PixelExperience Custom ROM yükleme

Android 11'de TWRP ile ota yapılıyordu. Değişmişse sorun yok.

Belki de bu yüzden kendi recovery araçlarını yapmışlardır. 😃

Neden kendi recovery araçlarını yaptıklarını bilmiyorum ama emin olduğum tek şey kendi recovery araçlarının PixelExperience ROM ile daha iyi çalıştığı.😄
Sonuçta bir şekilde kurulabiliyor ya önemli olan o.😁👍🏻

Eksiklerini söylediğiniz için teşekkür ederim.
1-)
PixelExperience Recovery'i tercih etme sebebim PixelExperience/PixelExperience Plus ROM'un ota ile güncellenebilmesi için gerekli recovery olmasıdır.
2-)
Bu aracın modded olmadığını hemen moderatörlere bildiriyorum.
3-)
Yorumlarda belirttiler arkadaşlar Google'ın platform Tools aracının da uyumlu olduğunu bana. Konunun sonuna da not olarak ekleyeceğim.

@Efe Karakaya sizin son durumunuz nedir cihazınızın kilidini açabildiniz mi?

Şimdi denedim ve açıldı evet. Sıra ROM atmakta veya sürüm yükseltmekte :D

Şimdi denedim ve açıldı evet. Sıra ROM atmakta veya sürüm yükseltmekte :D

İlk önce bilgisayarı açın. Araçlar ile ROM dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin. Ardından rehberin 12. adım ve sonrasını uygulayın.😄
Sıkıntı yaşarsanız söylemekten çekinmeyin.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.👍🏻

İlk önce bilgisayarı açın. Araçlar ile ROM dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin. Ardından rehberin 12. adım ve sonrasını uygulayın.😄
Sıkıntı yaşarsanız söylemekten çekinmeyin.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.👍🏻

Hocam dediğini tek tek yapıyorum fakat cihaz üzerinde önce wipe data delete yapıyorum orada sarı yazıda bir hata veriyor. Ben hala MIUI 14 yapma taraftarıyım. Konu dışında videolar izledim yine olmadı çünkü bilgisayar cihazımı "vayu güç kaynağı" olarak görüyor.

Hocam dediğini tek tek yapıyorum fakat cihaz üzerinde önce wipe data delete yapıyorum orada sarı yazıda bir hata veriyor. Ben hala MIUI 14 yapma taraftarıyım. Konu dışında videolar izledim yine olmadı çünkü bilgisayar cihazımı "vayu güç kaynağı" olarak görüyor.
Cihaz kodunuz Vayu olduğu icin öyle goruyor. Siz cihazın USB Hata ayiklamasini acarken ek izin verdiniz mi?

Cihaz kodunuz vayu olduğu icin öyle goruyor. Siz cihazın USB hata ayiklamasini acarken ek izin verdiniz mi?

Tüm izinleri verdim tabii. Şu an MIUI 14 kuracağım. MIUI 14 isteme sebebim şu an kullandığım sürümün birkaç yazılımsal sorunun olması. ROM falan pek istemiyordum yani MIUI benim için gayet hoş ve yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı