POCO X3 Pro MIUI 14 gelmedi

Edpus

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar POCO X3 Pro kullanıyorum ve hâlâ MIUI 14 güncellemesini maalesef alamadım. Garantim bozulmasın diye de bir şey yapmak istemiyorum sadece bekliyorum ama bana hâlâ gelmedi ve bir şey daha soracağım. Telefon hakkında yerinde Erken güncelleme al özelliği var bir yerde duymuştum. Bu garantiyi bozar dediler o özelliği açarsam garantim bozulur mu?

OTA'sı daha Türkiye'ye gelmemiş. Sadece sen değilsin almayan yani. Over the air update deniyor sistem güncelleyici üzerinden yaptığın güncellemeye. Eğer flashlamak istersen flashlayabilirsinde garanti kısmında ne gibi bir durum söz konusu olur bilmiyorum. Sonuçta orijinal rom ve yanılmıyorsam sistem güncelleyici orijinal romu flashlayabiliyor. Risk almamak lazım tabii.

Peki güncellemeyi erken alma özelliğini açarsam garantim bozulur mu?
Şirket garanti bozacak bir seçeneği oraya neden koysun dostum :) Yalnız onu açsan da birşey fark etmeyecek çünkü güncelleme yine gelmeyecek şu anda X3 Pro için tüm güncellemeler askıya alınmış ilk etapta güncelleme gönderilenler yeni sürüme sahip diğer kullanıcılarda senin gibi beklemedeler ya güncelleyici üzerinden gelmesini bekleyeceksin yada Mi Flash gibi programlar ile ROM'u indirip kendin kuracaksın.

Şirket garanti bozacak bir seçeneği oraya neden koysun dostum :) Yalnız onu açsan da birşey fark etmeyecek çünkü güncelleme yine gelmeyecek şu anda X3 Pro için tüm güncellemeler askıya alınmış ilk etapta güncelleme gönderilenler yeni sürüme sahip diğer kullanıcılarda senin gibi beklemedeler ya güncelleyici üzerinden gelmesini bekleyeceksin yada Mi Flash gibi programlar ile ROM'u indirip kendin kuracaksın.
Peki,ne zaman gelecek bir haberiniz varmıdır acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı