POCO X3 Pro oyunda 40 derece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Riqhtful S6 modelindeki Exynos 7420 döneminin en güçlü Android işlemcisi. Rakibi SD 810 modeli ısınma sorunu olan bir modeldi, Exynos 7420 çok daha serin çalışan bir işlemci bu modele göre.

SD 800-801 modelleri oyunlarda 84 dereceye kadar çıkıyor benim cihazda. Uygulamanın gösterdiği sıcaklık bu kadardı.

Hocam, bende Exynos 7420 var. Yazları genellikle ısınıyor neticede telefonda neredeyse 7 yıllık. Bilmem ama bazı yabancı forumlarında bu telefonun sıcaklığından ve Touchwiz'i RAM kullanımdan bahsetmişler. Halbuki benim telefonda aynı şekilde RAM kullanımı fazla. 3 GB olan RAM'in anca 900 MB'i boş oluyor ama telefondan memnunum gene.

3 GB olan RAM'in anca 900 MB'i boş oluyor.
Normal bir durum bu anormal değil.

Exynos 7420 modelinin sıcaklıkları da abartılı değil. 7 yıllık bir işlemciden bahsediyoruz.

Son düzenleme:
Normal bir durum bu anormal değil.

Exynos 7420 modelinin sıcaklıkları da abartıldığı değil. 7 yıllık bir işlemciden bahsediyoruz.

Katılıyorum, ömrü bitine kadar kullanma taraftarıyım. Nitekim, 2015'in telefon olarak amiral gemisiydi. Şu an ufak tefek işlerde gayet makul bir telefon.

Android telefonlarda ortalama oyun oynarken işlemci sıcaklığı kaç derece olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı