POCO X3 Pro oyunda 40 derece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dosya Ekleri

• IMG-20220320-WA0001.jpg
    IMG-20220320-WA0001.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 38
Titreşim sorunsuz çalışıyor mu hocam?

Yandan ufak açıklık yapmıştır belki diye düşündüm hocam.
Hocam sabah tirnagimla arasındaki tozu temizlerken baktım evet ufak bir açıklık var
@L. P ses

Hocam bir sıkıntı yapar mı servislik bir durumu var mıdır?

Hocam bir sıkıntı yapar mı servislik bir durumu var mıdır?

Hocam sabah tirnagimla arasındaki tozu temizlerken baktım evet ufak bir açıklık var

Çıt çıt yapmasının sebebi muhtemelen o dur ama orası kolay açılabilecek bir yer değil üstten ve diğer taraftan hafif baskı ile kapanabilir mi diye düşünüyorum hani klipsler oturur belki diye ama o telefonla hiç ilgilenmedim bilemedim. Zorlamayın ama garantiye gireceğini sanmıyorum belki götürseniz arka kapak fiyatı çıkarabilirler ama bunu sormanız gerek ezbere konuşmayayım.

Çıt çıt yapmasının sebebi muhtemelen o dur ama orası kolay açılabilecek bir yer değil üstten ve diğer taraftan hafif baskı ile kapanabilir mi diye düşünüyorum hani klipsler oturur belki diye ama o telefonla hiç ilgilenmedim bilemedim. Zorlamayın ama garantiye gireceğini sanmıyorum belki götürseniz arka kapak fiyatı çıkarabilirler ama bunu sormanız gerek ezbere konuşmayayım.

Tamamdır teşekkürler

Hocam oyun oynarken Android telefonum POCO X3 Pro 40-41 derece oluyor normal midir? Kaç derece olmalı en fazla minimum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı