POCO X3 Pro oyunda 40 derece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu dereceleri vesaire nereden takip ediyorsunuz?

Fark olur tabii, benim aklıma böyle bir şey gelmişti 3 yıl önce telefon için sıvı soğutma destek olmadığı için yapamamıştım çinliler daha çirkin versiyonunu yapmış, bütçen varsa onu alıp kullanabilirsin

Bu dereceleri vesaire nereden takip ediyorsunuz?
Telefonun kendi sıcaklığı gösteren power. Monitör diye birşey var onu açıp ekrendan bakiyorum
Fark olur tabii, benim aklıma böyle bir şey gelmişti 3 yıl önce telefon için sıvı soğutma destek olmadığı için yapamamıştım çinliler daha çirkin versiyonunu yapmış, bütçen varsa onu alıp kullanabilirsin.
Anladım teşekkürler

Selam arkadaşlar. 20 gün önce aldığım POCO X3 Pro 256/8 ısınıyor. Oyun hariç uygulama vb. 35-33 derece falan ısınma yok. Bu arada işlemci sıcaklığından bahsediyorum ama oyun oynarken 40-43 dereceyi goruyor. Elim çok yanmiyor sadece ılık oluyor. Kamera kısmı çok ısınıyor. Onun dışında aman amanlik bir isi yok telefonu ilk aldigimdan 5 gün sonra güncelleme yaptım. Ondan sonra böyle bir durum yaşandi. Oyun oynarken bu telefon kaç CPU derecesi olmalı arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.
Kaç dereceye kadar normal sıcaklık denilebilir lütfen cevaplayın kullanan varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı durum var yazın 90FPS sabitleyip girmiştim 52 derece olmuştu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerler ideal sayılır içindeki işlemci daha düşük bir frekansta çalışıyor olsaydı daha az olurdu.

Cihazın yazılımını değiştirir iseniz sorun çözülür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı