POCO X3 Pro servis sonrası işlemci değişme

POCO X3 Pro telefonum kapandı ve özel bir teknik servise gönderdim işlemci sorunu varmış ısındığı için, servisten gelince CPU-Z üzerinde Snapdragon 855+ gözüküyor, normalde 860 değil mi?
Pocox3 Pro 8/256.
Evet öyle. Farkı işlemci göndermişler.

Evet öyle. Farkı işlemci göndermişler.
Öyle bir şey yok. O işlemci değiştirmeye en az 15 bin tl para alırlar. Üstelik o işin yazılım, optimizasyon tarafı var.
POCO X3 Pro telefonum kapandı ve özel bir teknik servise gönderdim işlemci sorunu varmış ısındığı için, servisten gelince CPU-Z üzerinde Snapdragon 855+ gözüküyor, normalde 860 değil mi?
Pocox3 Pro 8/256.
CPU Z bazen yanılabiliyor. Sorun edecek bir şey yok.

İki işlemcide aynı güçte farkları yok biri 12 biri 16 ram destekliyor bide 2.ekran çalıştırma farkları var sıkıntı olmaz.

Öyle bir şey yok. O işlemci değiştirmeye en az 15 bin TL para alırlar. Üstelik o işin yazılım, optimizasyon tarafı var.

Haklısınızda belki 860'ı çıkardı 855+ taktı? 15 bin TL para almazlar öyle. Neyse CPU-Z yanlış gösterdi muhtemelen aşağı yukarı aynı işlemciler zaten.

Haklısınızda belki 860'ı çıkardı 855+ taktı? 15 bin TL para almazlar öyle. Neyse CPU-Z yanlış gösterdi muhtemelen aşağı yukarı aynı işlemciler zaten.
O iş masaüstü bilgisayardan işlemci çıkarmaya benzemez. Ben takamaması için bin bir sebep söyledim. Ama teknik servisteki adam telefon sapığı, Lehimleri eritip yeniden yerleştirebilecek kadar profesyonel, İşlemciye özel yazılım yapacak kadar işsiz, bu işi zararına yapan bir enayi, ise orasını bilemem.

O iş masaüstü bilgisayardan işlemci çıkarmaya benzemez. Ben takamaması için bin bir sebep söyledim. Ama teknik servisteki adam telefon sapığı, Lehimleri eritip yeniden yerleştirebilecek kadar profesyonel, İşlemciye özel yazılım yapacak kadar işsiz, bu işi zararına yapan bir enayi, ise orasını bilemem.
Diyelim ki öyle bi enayi? Neden bu kadar agresif girdiniz.

Diyelim ki öyle bi enayi? Neden bu kadar agresif girdiniz.
Ben agresif değilim, sadece doğruları net bir şekilde söylerim. Ayrıca kafana biraz mantık ekleyip cevap yazsan nasıl olur? İkimizde o kadar işi yapan birinin enayi olmayacağını biliyoruz. İşi Şaban'daki ''mesela yani''' ye çevirme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı