POCO X3 Pro vs Samsung M52

supprime

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar, POCO X3 Pro almayı düşünüyordum ama çok fazla kamera kötü yorumlarını gördüm. Samsung M52 modelinin ne kadar iyi bir kameraya sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat ben oyun oynayacak biriyim. Pes Mobile yüksek ayarlar, FPS PUBG New state Max ayarlar 90 FPS gibi değerler gözümü boyuyor. Sizce Snapdragon 778G, Snapdragon 860 ile baş edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, POCO X3 Pro almayı düşünüyordum ama çok fazla kamera kötü yorumlarını gördüm. Samsung M52 modelinin ne kadar iyi bir kameraya sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat ben oyun oynayacak biriyim. Pes Mobile yüksek ayarlar, FPS PUBG New state Max ayarlar 90 FPS gibi değerler gözümü boyuyor. Sizce Snapdragon 778g, Snapdragon 860 ile baş edebilir mi?

SD 778g SD 860 ile baş edemez ama New state orta ayarlarda 90 FPS verebileceğini düşünüyorum.

SD 665 bile orta ayarlarda 30, düşük ayarlarda 60 FPS verebiliyor.

Zaten grafik fetişiniz yoksa New State oyununda orta ve Ultra arasında olan grafik farkını anlayamazsınız.

SD 778g SD 860 ile baş edemez ama New state orta ayarlarda 90 FPS verebileceğini düşünüyorum.

SD 665 bile orta ayarlarda 30, düşük ayarlarda 60 FPS verebiliyor.

Zaten grafik fetişiniz yoksa New state oyununda orta ve Ultra arasında olan grafik farkını anlayamazsınız.

Hocam New state aslında örnekti. Mesela PUBG Mobile oynamam, fakat X3 Pro Ultra HD stabil 60 FPS verirken, M52 aynı ayarlarda 45 40 FPS arasında gidiyor. Telefonum Redmi Note 8 Pro idi ve yenisini alacağım HD ayarlarda 45 FPS alıyordum. Açıkçası SD 778g beni pek tatmin etmedi, buraya kadar zaten problem yok X3 Pro alır giderim, fakat kamera konusunda ciddi bir eleştiri var. Fotoğrafları incelediğimde kötü olmadığını orta seviyenin birkaç tık üstü bir kamera olduğunu düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam New state aslında örnekti. Mesela PUBG Mobile oynamam, fakat X3 Pro Ultra HD stabil 60 FPS verirken, M52 aynı ayarlarda 45 40 FPS arasında gidiyor. Telefonum Redmi Note 8 Pro idi ve yenisini alacağım HD ayarlarda 45 FPS alıyordum. Açıkçası SD 778g beni pek tatmin etmedi, buraya kadar zaten problem yok X3 Pro alır giderim, fakat kamera konusunda ciddi bir eleştiri var. Fotoğrafları incelediğimde kötü olmadığını orta seviyenin birkaç tık üstü bir kamera olduğunu düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler?
Hangi telefonu aldınız ve memnun musunuz ?

Hangi telefonu aldınız ve memnun musunuz?

POCO X3 Pro aldım yaklaşık 2 hafta oldu performansı mükemmel, arayüzü beklediğimden hızlı MIUI olmasına rağmen şu ana kadar bir problem yaşamadım, kamerası daha iyi olabilir ben önce beğenmemiştim fakat Google cam ile çok guzel sonuçlar veriyor(kendi kamerasını beğenmememin sebebi detayları az gostermesiydi)şarjı oyun oynarsan(günlük 3 saat kadar, 1 saat Instagram, 1saat Spotify, yaklasık 5 saat ekran süresi )ile 2 gün gidiyor eğer oyun oynamazsam 4 gün kadar gidiyor.

POCO X3 Pro aldım yaklaşık 2 hafta oldu performansı mükemmel, arayüzü beklediğimden hızlı MIUI olmasına rağmen şu ana kadar bir problem yaşamadım, kamerası daha iyi olabilir ben önce beğenmemiştim fakat Google cam ile çok guzel sonuçlar veriyor(kendi kamerasını beğenmememin sebebi detayları az gostermesiydi)şarjı oyun oynarsan(günlük 3 saat kadar, 1 saat Instagram, 1saat Spotify, yaklasık 5 saat ekran süresi )ile 2 gün gidiyor eğer oyun oynamazsam 4 gün kadar gidiyor.
4 gün şarj çok iyi. Kamera çözümü de GCam ile oluyor diyorsan m52 düşünüyordum düşünmeme gerek kalmadı ozaman hocam ?

4 gün şarj çok iyi. Kamera çözümü de GCAM ile oluyor diyorsan M52 düşünüyordum düşünmeme gerek kalmadı o zaman hocam?

Hiç oyun oynamaz isem evet 4 gün gidiyor kamera için isterseniz birkaç fotoğraf atayım kafanızda sekillenir.
Fotoğraf.
Fotoğraf.
Fotoğraf.
Fotoğraf. IMG_20220226_100848.jpg IMG_20220226_163409.jpg IMG_20220226_163030.jpg IMG_20220226_162950.jpg IMG_20220226_100848.jpg
Bu arada kalite buraya atınca düşmüş daha iyi normalde.

Dosya Ekleri

• IMG_20220226_100720.jpg
    IMG_20220226_100720.jpg
    145,5 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Hiç oyun oynamaz isem evet 4 gün gidiyor kamera için isterseniz birkaç fotoğraf atayım kafanızda sekillenir.
Fotoğraf.
Fotoğraf.
Fotoğraf.
Fotoğraf.Eki Görüntüle 1317805Eki Görüntüle 1317801Eki Görüntüle 1317802Eki Görüntüle 1317803Eki Görüntüle 1317805
Bu arada kalite buraya atınca düşmüş daha iyi normalde.
Uğraşmış olman yeter hocam. Kuzenimden de var X3 Pro 8 güne terhis alicam askerden. Çıkınca elime alır bir bakarım cihazı canlı canlı :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı