POCO X6 Pro alınır mı?

hasegawataizou

Centipat
Daha fazla  
Telefon alacağım bu telefon dikkatimi çekti. Bu fıyatlara sebebiyle önerisi olan var mıdır? Yoksa bunu alacağım fikriniz nedir?

1713961483840.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İhtiyaçlarınız tam olarak neler oyun performansı kamera vb. ?

Eğer ki genel performansta üzmeyecek cihaz arıyorsanız kamera, performans ve ekran olsun Samsung A55 gibi bir cihaz var.

Ayırca 19.889 TL bandında Samsung S23 FE var alınabilecek.

Oyun oynamak için o fiyatta alabileceğiniz en iyi cihaz. Ekranı güzel ama kameralar sadece günü kurtarır. İyi bir kamera isteniyorsa S23 FE veya Honor 90'a bakılabilir.

Eğer ki genel performansta üzmeyecek cihaz arıyorsanız kamera, performans ve ekran olsun Samsung A55 gibi bir cihaz var.

Ayırca 19.889 TL bandında Samsung S23 FE var alınabilecek.

Hocam kesinlikle A55 yerine S23FE benim dusuncem fiyat farki cok az ve bircok fark var arasinda A55 kesinlikle Samsung'un cikartmak icin cikardigi bir cihaz.

Hocam kesinlikle A55 yerine S23FE benim dusuncem fiyat farki cok az ve bircok fark var arasinda A55 kesinlikle Samsung'un cikartmak icin cikardigi bir cihaz.

Çıkılabiliyorsa kesinlikle çıkılmalı S23FE'ye.

Şimdi baktım da A54 ile A55 arasında uçurum gibi fiyat farkı var A54 de hala alınabilir bir cihaz düşündürücü açıkçası.

Çıkılabiliyorsa kesinlikle çıkılmalı S23FE'ye.

Şimdi baktım da A54 ile A55 arasında uçurum gibi fiyat farkı var A54 de hala alınabilir bir cihaz düşündürücü açıkçası.

Cok dogru ve iPhone'deki gibi yazilim guncellemesi sorunuda yok atiyorum android 14 yerine 13'te kalirsiniz ama para cepte kalir. destek kesilme acisindan soyledim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı